ΙΚΑΡΟΣ

Λυκογιάννης: "Συγκέντρωση και ομαδικότητα"

Λυκογιάννης: "Συγκέντρωση και ομαδικότητα"
INTIME SPORTS

Δύο είναι τα στοιχεία που ζητάει ο Άρης Λυκογιάννης από τους παίκτες του εν όψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό: συγκέντρωση στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται στο κλειστό της Γούβας τον Ίκαρο Χαλκίδας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (6/2, 18:00).

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας χαρακτήρισε "τελικό" το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του και τον Πανελευσινιακό.

"Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό στην Ελευσίνα", υπογράμμισε ο Γιώργος Σκαραφίγκας και συνέχισε:

"Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και μέσα στην έδρα του γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τις αρχές που έχουμε θέσει. Δηλαδή συγκέντρωση στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση".

O Ιβάν Άσκα, από την πλευρά του, τόνισε: "Ξέρουμε καλά την δυναμικότητα της Ελευσίνας, καθώς μας είχε νικήσει στο "σπίτι" μας στον πρώτο γύρο. Είναι μια ομάδα με λύσεις σε κάθε θέση, οπότε για μας θα είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψουμε στα βασικά της στελέχη να βρουν καλό ρυθμό. Από κει και πέρα, θα πρέπει να βρούμε τα ελεύθερα σουτ στην επίθεση, ώστε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις δικές μας επιλογές".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ