ΙΚΑΡΟΣ

Κουμπούρας: "Κοιτάζουμε και τα πλέι οφ"

Κουμπούρας: "Κοιτάζουμε και τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Κουμπούρας μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ικάρου επί του Πανιωνίου, τους στόχους της ομάδας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο στο κλειστό της Γλυφάδας (74-64) και σημείωσε την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον πάγκο της, αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ κόντρα στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο Φάνης Κουμπούρας μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ...

" Έχουμε βελτιωθεί πολύ στην άμυνα. Απέναντι στον Πανιώνιο κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεχτήκαμε μόλις 64 πόντους, ενώ στην επίθεση είμαστε παραγωγικοί", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλό στο πέντε, πέντε και στην κίνηση. Εμείς προσπαθήσαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του και τρέξαμε σε πολλές περιπτώσεις στον αιφνιδιασμό, παίρνοντας στο τέλος τη νίκη".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο η ομάδα να προλάβει το τρένο των πλέι οφ δήλωσε: " Αν είχαμε πάρει και το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τα αποτελέσματα που θα έρθουν. Κοιτάζουμε, όμως τα πλέι οφ. Αυτός ήταν και ο στόχος της ομάδας στην αρχή της σεζόν.

Εκείνο, πάντως που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα μας. Απομένουν πέντε ματς για το τέλος. Το ένα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό για τα άλλα πιστεύω ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην διοίκηση και στην παρουσία του κόσμου: " Θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, αλλά και στον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν συνεχώς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ