ΑΙΓΑΛΕΩ

Διαγόρας Δρυοπιδέων: "Ψήνεται" συγχώνευση με το Αιγάλεω, τη Δευτέρα κρίσιμο ραντεβού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ραντεβού με τον Δήμαρχο της πόλης θα έχουν τη Δευτέρα (15/6) οι παράγοντες του Διαγόρα και του Αιγάλεω που ετοιμάζονται να συγχωνευθούν, αφού προηγουμένως ανακαινιστεί το κλειστό Τάσος Βενέτης.

Τις δυνάμεις τους ώστε να προκύψει μία ομάδα, πιο δυνατή από κάθε άποψη, ετοιμάζονται να ενώσουν ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και το Αιγάλεω.

Ο χρηματοδότης του Διαγόρα, Γιαννούλης Καλλίλας, θα έχει τη Δευτέρα (15/6) συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης γι' αυτό το ζήτημα, καθώς στόχος είναι και η ανακαίνιση του κλειστού Τάσος Βενέτης ώστε να γίνει πιο σύγχρονο και να μπορεί να προσφέρει έστω τις τυπικές ανέσεις σε μια ομάδα που θέλει να στοχεύσει την παραμονή της στην ελίτ της Α2.

Ναι, σε αυτή την κατηγορία θα συμμετάσχει - όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Sport24.gr - η νέα ομάδα που θα προκύψει από αυτή τη συγχώνευση τη σεζόν 2020/21.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα δεν ενδιαφέρθηκαν -και δεν ενδιαφέρονται- να εξαργυρώσουν τον προβιβασμό τους στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσουν κάτι νέο, κάτι πιο φρέσκο, να εκμεταλλευθούν τη δυναμική του Αιγάλεω της Β' Εθνικής και μαζί να πορευθούν στο μέλλον.

Διαβάστε εδώ: Η αντίδραση του Αιγάλεω στο σενάριο της συγχώνευσης με τον Διαγόρα

TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ