ΡΕΘΥΜΝΟ

"Χαλάει" του Φολ λόγω... βίζας

"Χαλάει" του Φολ λόγω... βίζας

Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Ρεθύμνου τις τελευταίες ημέρες αφού μέσα σε λίγες ώρες οι Κρητικοί είδαν τις δύο βασικές μεταγραφικές υποθέσεις να "ναυαγούν" λόγω προβλημάτων. Εσχάτως, μπήκε τέλος στην προσπάθεια απόκτησης του Μπάμπα Φολ λόγω γραφειοκρατίας.

Με τη φανέλα του Ρεθύμνου θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι νεωτέρας ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ , αφού οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες απόκτησης του Μπάμπα Φολ. Όχι με δική τους υπαιτιότητα, αλλά εξαιτίας της γραφειοκρατίας που δεν επιτρέπει στον Σενεγαλέζο φόργουορντ/σέντερ να πάρει στα χέρια του τη βίζα από το Κόσοβο, στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Πρίστινα.

Ο ύψους 2μ16 παίκτης επιχείρησε να έρθει στη χώρα μας μέσω Γαλλίας, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό. Κι από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρίσκεται άμεσα στην Ελλάδα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υποχρεώθηκε να ξεκινήσει εκ νέου την αναζήτηση για παίκτη. Θυμίζουμε πως για εξωγενείς παράγοντες , το Ρέθυμνο δεν μπόρεσε να προχωρήσει ούτε την υπόθεση του Ρέιμοντ Σάικς. Όπερ και σημαίνει μετράει 0/2 μέχρι τώρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν πως η τρίτη θα είναι και η... φαρμακερή.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ