ΡΕΘΥΜΝΟ

Βετούλας: “Σημαντικό ότι καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι”

Βετούλας: “Σημαντικό ότι καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι”

Ο Νίκος Βετούλας σχολίασε την κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League και δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο ετοιμότητας του Ρεθύμνου.

Ο πολύπειρος coach αναφέρθηκε στις πρώτες αγωνιστικές, χαρακτήρισε ισορροπημένη την κλήρωση, φάνηκε ικανοποιημένος από το πως κύλισε το καλοκαίρι για το Ρέθυμνο, ενώ παράλληλα μίλησε για το πρώτο φιλικό της ομάδας του απέναντι στο Ηράκλειο.

"Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να είμαστε όσο το πιο δυνατόν πιο έτοιμοι την εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και το Κύπελλο νωρίτερα. Σίγουρα παίζουμε με μία ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι ο Κολοσσός. Από κει και πέρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτήν την πρεμιέρα", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, που συνέχισε λέγοντας:

"Εμείς αυτήν τη στιγμή δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα, ούτε την 1η ούτε την 2η αγωνιστική και τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με όλους. Σίγουρα το πρόγραμμα παίζει ρόλο με την κλήρωση να κρίνεται ισορροπημένη για την ομάδα μου. Από κει και πέρα βλέπουμε το πρώτο ματς και έπειτα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όσο κοινότυπο και αν ακούγεται. Είμαστε μία νέα ομάδα με 7 καινούρια παιδιά, από τα οποία τα 6 από τις Η.Π.Α. και θέλουμε να τα βάλουμε στη νοοτροπία πως κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά και όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε τόσο πιο καλό θα είναι για μας".

Τέλος, ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ρεθύμνου, αλλά και στο πρώτο φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (09/09, 17.00) στο "Μελίνα Μερκούρη": "Τώρα διανύουμε την 3η εβδομάδα της προετοιμασίας και την Παρασκευή στις 17.00 θα αντιμετωπίσουμε το Ηράκλειο στο πρώτο φιλικό, ενώ στη συνέχεια θα παίξουμε πιο δυνατά ματς. Θέλουμε να δούμε πράγματα που έχουμε δουλέψει και να τα βελτιώσουμε".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ