ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Ρέθυμνο κρατάει... τα καπάκια

Το Ρέθυμνο κρατάει... τα καπάκια

Στη δράση "Το Καπάκι να Κρατάς – Ρέθυμνο" πήρε το Ρέθυμνο Cretan Kings, που παρέδωσε οκτώ σακούλες με πλαστικά καπάκια στον Ερυθρό Σταυρό και στον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της Stoiximan.gr Basket League σε ότι έχει να κάνει με δράσεις εκτός των αγωνιστικών χώρων και φροντίζει να το αποδεικνύει συχνά πυκνά. Η κρητική ομάδα πήρε μέρος εσχάτως στη δράση "Το Καπάκι να Κρατάς – Ρέθυμνο", παραδίδοντας οκτώ σακούλες με πλαστικά καπάκια στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ.

Η ομάδα του Ρεθύμνου συνέλεξε χιλιάδες καπάκια από πλαστικά μπουκάλια κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, με σκοπό να ενισχύσει τη συγκεκριμένη δράση που σαν αποτέλεσμα έχει την προσφορά σε ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε πριν από το τζάμπολ του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στο Λαύριο Megabolt, από τους Θωμά Κώττα και Χιου Ρόμπερτσον, καθώς επίσης και τους εθελοντές του Ρέθυμνο Cretan Kings.

(Photo credits: rethymnobc.gr)

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ