ΡΕΘΥΜΝΟ

Θλάση στο δικέφαλο ο Χάρης Γιαννόπουλος

Θλάση στο δικέφαλο ο Χάρης Γιαννόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον αρχηγό του θα δώσει τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας το Ρέθυμνο Cretan Kings. Δείτε το πρόγραμμα των Κρητικών.

Η προετοιμασία του Ρεθύμνου για τη σεζόν 2017-18 συνεχίζεται, όμως ο Νίκος Βετούλας έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει εν όψει των πρώτων φιλικών αγώνων της ομάδας. Ο αρχηγός Χάρης Γιαννόπουλος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει και το αυριανό ματς με το Ηράκλειο (17:00), αλλά και το τουρνουά "Μαυροσκούφεια" που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το Ρέθυμνο θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στις 18:00 στο γήπεδο τη ΧΑΝΘ, ενώ στις 20:30 ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας. Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι Κρητικοί θα παίξουν στις 18:00 με τους Αχαιούς και στις 20:30 οι Θεσσαλονικείς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τους Ροδίτες.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Βετούλας θα δει την ομάδα του δυο φορές απέναντι στους Σεντερτάλιε Κινγκς της Σουηδίας το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (18:30 το τζάμπολ των δυο αναμετρήσεων), πριν ταξιδέψει στη Λευκωσία για το τουρνουά "Τάσος Παπαδόπουλος". Την Παρασκευή 22/9 θα παίξει στις 20:30 με τον ΑΠΕΛ, το Σάββατο 23/9 στις 17:00 με την ΑΕΚ και την Κυριακή 24/9 στις 15:00 με την ΑΕΚ Λάρνακας.

" Θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε τον χρόνο στα παιδιά, να δούμε τα πρώτα πράγματα που έχουμε δουλέψει και πως κινούνται με κανονική άμυνα σε ροή παιχνιδιού. Θα δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα και πως ανταποκρίνονται οι παίκτες μας στο πρώτο φιλικό ενόψει Μαυροσκουφείων" δήλωσε εν όψει του αυριανού αγώνα με το Ηράκλειο ο εκ των συνεργατών του Νίκου Βετούλα, Δημήτρης Μητρόπουλος.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ