ΡΕΘΥΜΝΟ

Τέλος κι επίσημα ο Βετούλας, ανέλαβε ο Μυκονιάτης

Τέλος κι επίσημα ο Βετούλας, ανέλαβε ο Μυκονιάτης

Ο Νίκος Βετούλας αποχώρησε κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου Cretan Kings, το οποίο παρέδωσε τα "κλειδιά" του στον Σταύρο Μυκονιάτη.

Ο Νίκος Βετούλας ύστερα από 1,5 χρόνο αποχώρησε από το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο έχει βρεί ήδη τον διάδοχό του. Αναφερόμαστε στον Σταύρο Μυκονιάτη, ο οποίος πήρε προαγωγή και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κρήτης.

Ο Σταύρος Μυκονιάτης, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr ήταν το φαβορί για να πάρει το "χρίσμα" της διαδοχής του Νίκου Βετούλα, τον οποίο το Ρέθυμνο ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που του πρόσφερε, ενώ άμεσα αναμένεται και η ανακοίνωση για την προαγωγή του επί σειράς ετών μέλους του επιτελείου των Κρητικών.

"Έπειτα από 1.5 χρόνο έφτασε το τέλος της συνεργασίας του Ρέθυμνο Cretan Kings με τον Νίκο Βετούλα. Οι καλές προθέσεις των δύο πλευρών και η αμοιβαία εκτίμηση δεν έφταναν για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια, με αποτέλεσμα τη μη ανανέωση της συνεργασίας μας.

Η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε αυτούς τους 16 μήνες και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση του Ρεθύμνου Cretan Kings.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ