ΡΕΘΥΜΝΟ

Τέλος η χρονιά για Καμπερίδη

Τέλος η χρονιά για Καμπερίδη
INTIME SPORTS

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Μιχάλη Καμπερίδη στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ του Ρεθύμνου με τον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο, καθώς όλα δείχνουν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Μιχάλης Καμπερίδης φέρεται να υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ του Ρεθύμνου με τον Κολοσσό Ρόδου . Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν τότε το σημερινό παιχνίδι του 21χρονου διεθνή φόργουορντ στο "Βενετόκλειο" ήταν το τελευταίο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τη Δευτέρα (19/10) θα επανεξεταστεί η περίπτωση του Καμπερίδη και αν το αποτέλεσμα της εξέτασής του κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός άλλου φόργουορντ.

Υποψήφιος για να καλύψει το κενό του διεθνή φόργουορντ είναι ο Ευθύμης Τσακαλέρης. Το όνομά του είχε ακουστεί και τις προηγούμενες μέρες, και στην περίπτωση που γίνει κίνηση απόκτησής του θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με την Μπασκίμι από το Κόσοβο. Ο Τσακαλέρης στην περσινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την φανέλα του Πανελευσινιακού είχε κατά μέσο όσο 2 πόντους και 1.7 ριμπάουντ.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ