ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Πιο σίγουροι μετά τις μεταγραφές"

Σκουρτόπουλος: "Πιο σίγουροι μετά τις μεταγραφές"
INTIME SPORTS

Οι δύο μεταγραφικές προσθήκες αλλάζουν σημαντικά την εικόνα του Ρεθύμνου, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να δηλώνει πιο... ήσυχος από τη δωδεκάδα που θα έχουν πλέον οι "μπλε".

Το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (31/10, 17:00) τον Αρκαδικό, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Οι Κρητικοί, που μετρούν δύο σερί ήττες, θα έχουν αλλαγμένη δωδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό αφού στη διάρκεια της εβδομάδας ανακοίνωσαν δύο μεταγραφές και μία αποχώρηση.

Θυμίζουμε πως οι Κρητικοί απέκτησαν τους Τάιλερ Στόουν και Ευθύμη Τσακαλέρη , την ώρα που είπαν "αντίο" στον Ντέρεκ Κουκ, που δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του στο "Μελίνα Μερκούρη".

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε αρχικά πως " έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα η οποία καίγεται για τους βαθμούς. Είναι μία ομάδα ικανή, αξιόπιστη και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν είναι ενδεικτικά της εικόνας της. Από την πλευρά μας μετά την αλλαγή του Κουκ και την προσθήκη των Τσακαλέρη και Στόουν αισθανόμαστε πιο σίγουροι, πιο γεμάτοι. Ήταν μία εβδομάδα που δουλέψαμε πραγματικά πολύ καλά μετά από καιρό και αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα", για να καταλήξει λέγοντας:

" Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Να πάμε σε γρήγορο ή αργό τέμπο, ανάλογα με ότι μας βολεύει και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Είναι δύο σημεία που έχουν άμεση σχέση και αν καταφέρουμε να τα ελέγξουμε σίγουρα θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα".

Από την πλευρά του, ο Σαρλόν Κλουφ δήλωσε: " Το παιχνίδι απέναντι στον Αρκαδικό είναι πολύ σημαντικό για μας, πολύ απλά γιατί είναι το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς οπότε τίποτα δεν αλλάζει ως προς τον στόχο μας. Επιθυμούμε την βελτίωση μας παιχνίδι με παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο ματς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας για 40 λεπτά. Πιστεύω ότι η ομάδα έκανε πολύ καλή επιλογή με τους νέους παίκτες και θα μας βοηθήσουν αρκετά".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ