ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Περισσότερη επίθεση, παρά άμυνα"

Σκουρτόπουλος: "Περισσότερη επίθεση, παρά άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Ρέθυμνο υποδέχεται την ΑΕΚ (19/3, 17:00) για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να επισημαίνει πως η ομάδα του στηρίζεται περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα.

Η ήττα από την Καβάλα δεν επέτρεψε στο Ρέθυμνο να μπει δυναμικά στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που η αποστολή του για την 23η αγωνιστική είναι ακόμη πιο δύσκολη. Οι Κρητικοί υποδέχονται την ΑΕΚ (19/3, 17:00) θέλοντας να κάνουν την έκπληξη, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

" Για μας όλα τα παιχνίδια είναι μία ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη παραπάνω. Έτσι βλέπουμε και το ματς με την ΑΕΚ. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, έχει δυναμώσει πολύ και έχει αλλάξει επίπεδο αλλά μέσα στο γήπεδο μας τα έχουμε πάει αρκετά καλά και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Όσον αφορά στην υπόθεση πλέι οφ πιστεύω ότι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα έχουμε μία εικόνα. Το πρόγραμμα το δικό μας είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Έχουμε δυο παιχνίδια εντός και ένα με την Κηφισιά εκτός, όπου μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Αν καταφέρουμε να πάρουμε μία με δύο νίκες θα είμαστε σίγουρα στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό", δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου, για να καταλήξει λέγοντας:

" Για μας η άμυνα είναι δύσκολο πράγμα. Δεν έχουμε ούτε μεγάλο ρόστερ, ώστε να μπορούμε να κάνουμε πολλά φάουλ, ούτε ιδιαίτερα αμυντικογενείς παίκτες. Έχουμε προσαρμοστεί στο επιθετικό κομμάτι, αυτό ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα και αυτό μας έχει δώσει τις νίκες. Η άμυνα καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή είναι συμπληρωματική. Δεν έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε διαφορετικά αλλά ούτε το υλικό μας είναι τέτοιο ώστε να παίζουμε σκληρή άμυνα για να πάρουμε κάποιες έξτρα μπάλες. Έχουμε προσαρμοστεί στις δυνατότητες που έχουμε".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ