ΡΕΘΥΜΝΟ

Σκουρτόπουλος: "Δεν μας νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλος"

Σκουρτόπουλος: "Δεν μας νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Ρέθυμνο ψάχνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του για φέτος στο Ζηρίνειο (26/3, 17:00), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μιλά για τη μονομαχία με την Κηφισιά και τον στόχο της οκτάδας που έχει η ομάδα του.

Η νίκη επί της ΑΕΚ "απογείωσε" ψυχολογικά το Ρέθυμνο , το οποίο ψάχνει τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ για να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για είσοδο στην πρώτη οκτάδα. Οι Κρητικοί δοκιμάζονται στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά (26/3, 17:00), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για αυτά που πρέπει να γίνουν προκειμένου το Ρέθυμνο να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα.

" Χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμη για να είμαστε σίγουρα στα πλέι οφ. Δεν μας νοιάζει ποιος είναι ο αντίπαλος. Το κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Έτσι και αυτή την φορά θα πάμε στην Κηφισιά για να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε για την νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας. Κοιτάμε τι θα κάνουμε", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός για να προσθέσει:

" Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και πιστεύω να επανέλθει ο Γιαννόπουλος για να πάμε πλήρεις και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θεωρούμε ότι έχουμε μία πιο επιθετική ομάδα από την Κηφισιά, η οποία είναι πιο οργανωμένη στο σετ παιχνίδι και στην άμυνα. Πιστεύω ότι τον σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση θα παίξουν οι ψηλοί. Όποιοι καταφέρουν να κυριαρχήσουν πιστεύω ότι θα δώσουν και το πλεονέκτημα".

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Θεοδωρίδης ανέφερε: " Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά, διότι παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς δηλαδή την είσοδο στα πλέι οφ. Θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Όταν κερδίζεις μία ομάδα σαν την ΑΕΚ αποκτάς ψυχολογία. Η ομάδα της Κηφισιάς διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε να είμαστε καλοί αμυντικά όπως και στο προηγούμενο ματς και πιστεύω ότι στην επίθεση θα βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ