ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Ρέθυμνο σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Basket League

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός Basket League ετοιμάζεται να μείνει το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Κωστή Ζομπανάκη να είναι πλήρως απογοητευμένος απ' όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Είναι μία από τις πιο φερέγγυες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ. Είναι αυτή που δεν χρωστάει ευρώ στους παίκτες και τους προπονητές της σεζόν 2019/20. Το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν ένα στολίδι της Α1, πλέον όμως ο Κωστής Ζομπανάκης ετοιμάζεται να ρίξει τη βόμβα του καλοκαιριού καθώς οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι όχι μόνο σκέφτεται να αποχωρήσει από την Basket League, αλλά θα ανακοινώσει κιόλας την απόφασή του την Πέμπτη (28/5) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ ή το αργότερο την Παρασκευή (29/5).

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της Α1 τη σεζόν 2019/20, έλεγε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να επενδύει σε ένα πρωτάθλημα τόσο χαμηλού επιπέδου με τόσα -φανερά και κρυφά- προβλήματα και εδώ και αρκετούς μήνες ζύγιζε όλα τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή, μεσάνυχτα Τετάρτης/ξημερώματα Πέμπτης όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Basket League, ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσει έναν ηγετικό ρόλο για την επόμενη μέρα του αθλήματος στη χώρα, ακόμη και ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, η πανδημία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, η Α1 δεν είναι πλέον ανταγωνιστική, οι παράγοντές της δεν ενδιαφέρονται για μακροπρόθεσμα πλάνα κι έτσι άνθρωποι όπως ο Κωστής Ζομπανάκης που έχει επενδύσει πολλά χρήματα αναγκάζονται να μπουν στο περιθώριο με την ελπίδα ο χρόνος να δουλέψει υπέρ του αθλήματος και η επιστροφή του να είναι γεγονός.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ