ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Με μισή ομάδα στον προημιτελικό με την ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανησυχούν για τον χιαστό του Ντέιβιντ Χότον και τον αχίλλειο του Λαμόντ Μάρεϊ στο Ρέθυμνο, που έχει κι άλλες απουσίες εν όψει του προμητελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Το βράδυ της Τετάρτης (6/11) ήταν πανηγυρικό για τον κόσμο του Ρεθύμνου, όχι όμως και για το προπονητικό team της ομάδας. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είδε την ομάδα του να κερδίζει εύκολα τον Κολοσσό Ρόδου στο Μελίνα Μερκούρη, να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όμως θα πάει με μισό ρόστερ καθώς τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (9/11 στις 18:00) στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Σπυριδονίδης θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες εξαιτίας μιας κάκωσης έσω συνδέσμου που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, ενώ οι Κουρέπης, Χότον, Μάρεϊ τέθηκαν εκτός δράσης με τον δεύτερο να φοβάται για τον χιαστό του και τον τρίτο να πονάει στον αχίλλειο τένοντα. Κάπως έτσι ο Ζιάγκος στράφηκε σε παιδιά που βρίσκονται στο βάθος του πάγκου, στον Ραζή, τον Γαρέζο και τον Λαναρά και με αυτούς θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε έναν αγώνα που οι Κρητικοί γνωρίζουν ότι έχει μάλλον ήδη κριθεί.

" Υπό τις παρούσες συνθήκες και με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχουμε να προσδοκούμε πολλά. Θα μπούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι με το μυαλό όλων στα παιδιά που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα" δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά από την νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ