ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέθυμνο: H νέα συνεργασία του με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ

Ρέθυμνο: H νέα συνεργασία του με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Ρεθύμνου Cretan Kings επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον πρώην παίκτη της, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του gaming στον κρητικό σύλλογο.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του με το Ρέθυμνο, μόνο που τώρα τα καθήκοντά του θα είναι τελείως διαφορετικά. Ο κρητικός σύλλογος ανανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό φόργουορντ όχι με την ιδιότητα του μπασκετμπολίστα, αλλά με εκείνη του επαγγελματία παίκτη ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη 27/12, η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου έδωσε σάρκα και οστά στη νέα συνεργασία της με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, o οποίος θα ασκεί τα καθήκοντά του από τις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου: "Η ομάδα του ΡέθυμνοCretanKingsGaming(eSports) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τονBrentPetway, που γεννήθηκε 12 Μαΐου του 1985 στηνGeorgiaτων ΗΠΑ. ΟBrentυπηρετεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης ως επαγγελματίας και έχει στοπαλμαρέτου FIBAIntercontinentalCupchampion(2013),GreekLeaguechampion(2015), NBAD-Leaguechampion(2008) και την διετία 2011-2013ητανμέλος στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ρεθύμνου. Ελπίζουμε με τις γνώσεις που έχει στο άθλημα να βοηθήσει όλα τα μέλη της ομάδαςeSportsνα αποκτήσουν νοοτροπία νικητή".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ