Ρέθυμνο: Απών από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Κωστής Ζομπανάκης

Χωρίς τον Κωστή Ζομπανάκη θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings να ανακοινώνει την Παρασκευή 29 Μαΐου τις αποφάσεις του για το μέλλον της ομάδας στην Basket League.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου, είχε προγραμματιστεί προκειμένου να ψηφιστούν και να πάρουν σάρκα και οστά όσες προτάσεις έγιναν πριν από μια βδομάδα από τις ομάδες της Basket League. Εσχάτως όμως, απέκτησε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι -όπως αποκάλυψε το Sport24.gr- ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Κωστής Ζομπανάκης, σκέφτεται την αποχώρηση από τη μεγάλη κατηγορία.

Ο "ισχυρός άνδρας" του κρητικού συλλόγου είναι απογοητευμένος από την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή αγωνιστική περίοδο και προτίθεται να αποσύρει το Ρέθυμνο Cretan Kings από την πρώτη κατηγορία.

Δεν πρόκειται όμως να δώσει το "παρών" στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να επισημοποιήσει αυτές τις σκέψεις. Αντίθετα, παραμένει εδώ και μερικές ημέρες στην Κρήτη, απ' όπου την Παρασκευή 29 Μαΐου θα ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα εκπροσωπηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό του, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.