ΡΕΘΥΜΝΟ

Ψάχνουν τους παίκτες με το... κυάλι στο Ρέθυμνο ενόψει ΑΕΚ

Ψάχνουν τους παίκτες με το... κυάλι στο Ρέθυμνο ενόψει ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ξέμεινε από παίκτες ο Βαγγέλης Ζιάγκος, καθώς το Ρέθυμνο Cretan Kings ταλαιπωρείται από ιώσεις και τραυματισμούς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Με τεράστια προβλήματα διεξάγεται η προετοιμασία του Ρεθύμνου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Basket League 2018/19, καθώς ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει ξεμείνει από υγιείς παίκτες εξαιτίας ιώσεων και τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, οι Ανδρέας Χριστοδούλου, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Αλέξανδρος Σιγκούνας ταλαιπωρούνται εδώ και μέρες από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να μένουν εκτός προπονήσεων για να μην εξαπλωθεί ο ιός. Οι τρεις αθλητές ακολουθούν ειδική αγωγή, όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν σε αυτούς.

Ελάιτζα Τζόνσον και Χριστόφορος Ραζής υπέστησαν διαστρέμματα στη χθεσινή προπόνηση, η παρουσία τους στον αγώνα του Σαββάτου (2/2 στις 17:00) θεωρείται αμφίβολη και κάπως έτσι οι λύσεις που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ελάχιστες.

Το Ρέθυμνο έχει ρεκόρ 3-12 (2-6 εντός και 1-6 εκτός έδρας), ίδιο με εκείνο της Κύμης και του Πανιωνίου που δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή στην Basket League, την ώρα που ο Κολοσσός είναι τελευταίος με ρεκόρ 2-12, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο (εκείνο με τον Παναθηναϊκό που είχε αναβληθεί).

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ