ΡΕΘΥΜΝΟ

Ψάχνονται στο Ρέθυμνο

Ψάχνονται στο Ρέθυμνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Ρέθυμνο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Basket League νικώντας τον Απόλλωνα Πάτρας ωστόσο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος φαίνεται να κάνει σκέψεις για το ρόστερ του.

Η νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας ήταν το ζητούμενο για τον Θανάση Σκουρτόπουλο όμως ο τεχνικός του Ρεθύμνου φέρεται να τσεκάρει το ρόστερ του στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου.

Για μία ακόμη χρονιά στην ομάδα της Κρήτης επιθυμούν την παρουσία της στα play offs και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Που σημαίνει σε μία ανάλογη πορεία πρωταγωνιστή όπως τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σκουρτόπουλος εξετάζει πάντα την αγορά που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια κίνηση αντικατάστασης ενός από τους υπάρχοντες ανάλογα με τις εμφανίσεις τους και την προσφορά τους.

Το αν υποψήφιος προς αποχώρηση σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι ο Ντέρεκ Κουκ θα φανεί. Το γεγονός πάντως ότι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στη νίκη επί του Απόλλων Πατρών, έμεινε άποντος στα 7΄ που αγωνίστηκε έχει να κάνει με το ότι είναι ανέτοιμος προερχόμενος από δύο τραυματισμούς μετά από έναν μήνα απουσίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκουρτόπουλος είχε ανάψει τις τελευταίες μέρες το πράσινο φως από την ελληνική αγορά για την απόκτηση του Νίκου Καλλέ. Του πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ και την περσινή αγωνιστική περίοδο του Πανελευσινιακού αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου από σήμερα επέστρεψε στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” συνεχίζοντας αυτός την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Ρόδο με τον Κολοσσό. Η χθεσινή του απουσία είχε να κάνει για την κηδεία του πατέρα του.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ