ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο διπλός στόχος του Κωστή Ζομπανάκη για το Ρέθυμνο του 2021

Ο διπλός στόχος του Κωστή Ζομπανάκη για το Ρέθυμνο του 2021

Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις για το Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά και δύο πολύ συγκεκριμένοι στόχοι για τον ιδιοκτήτη του, τον Κωστή Ζομπανάκη που κοιτάζει ήδη προς το 2021.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν 2018/19, οι άνθρωποι του Ρεθύμνου Cretan Kings παρουσίασαν με κάθε επισημότητα την ομάδα στους εκπροσώπους του Τύπου και το κοινό της πόλης. Στόχος θα είναι παραμονή στην Basket League και από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια για ένα πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα που θα σημαίνει και συμμετοχή στα Playoffs.

Ο Κωστής Ζομπανάκης παραμένει ο χρηματοδότης του Ρεθύμνου, πλέον όμως έχει και ένα ξεκάθαρο πλάνο με φόντο το 2021. Συγκεκριμένα, μέχρι τότε, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλει η ομάδα να βρίσκεται σε νέο γήπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζομπανάκης:

" Εχουμε την ελπίδα να φτιάξουμε το γήπεδο ώστε να γίνει ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο λόγος που δεν έχουμε συμμετάσχει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη δεν είναι μόνο το γήπεδο, αλλά για να λέμε και την αλήθεια και το μεγάλο κόστος. Ήδη αυτή η ομάδα λόγω των οικονομικών συνθηκών κοστίζει περισσότερο από όσο μας κόστιζε μέχρι το 2015. Επίσης όταν βγαίνεις Ευρώπη κινδυνεύεις στην ελληνική λίγκα. Φέτος είναι μία δύσκολη χρονιά αλλά ομάδες όπως είναι ο Προμηθέας και το Λαύριο έχουν ένα χάντικαπ ότι θα παίζουν 10-15 παιχνίδια περισσότερα από εμάς. Σίγουρα δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους. Να επιστρέφουμε κουρασμένοι από την Ευρώπη και να παίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Όσοι έχουμε ασχοληθεί με αυτήν την ομάδα γνωρίζουν ότι κάνουμε ένα τριετές πλάνο και θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει αυτά που έχουμε θέσει. Τώρα είμαστε στη θέση να πούμε ότι στα επόμενα 3 χρόνια θα παίξουμε Ευρώπη, αλλά σίγουρα και το γήπεδο είναι κάτι που θέλουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ