ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεκίνησε η πιο απαιτητική σεζόν στην ιστορία του Ρεθύμνου

Ξεκίνησε η πιο απαιτητική σεζόν στην ιστορία του Ρεθύμνου

Με αρχικό στόχο την παραμονή στην Α1 ξεκίνησε η προετοιμασία του Ρεθύμνου Cretan Kings για τη σεζόν 2018/19. "Να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε" δήλωσε ο προπονητής Σταύρος Μυκονιάτης.

Σκληρή δουλειά, συγκέντρωση, προσήλωση στο στόχο. Αυτά θέλει να δει από τους παίκτες του ο Σταύρος Μυκογιάτης, ο νέος head coach του Ρεθύμνου Cretan Kings που ξεκίνησε την Δευτέρα (20/8) την προετοιμασία του για τη σεζόν 2018/19. Μόλις ένας παίκτης της περσινής ομάδας, ο Ανδρέας Χριστοδούλου που θα είναι και ο αρχηγός, βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση εκτός από τους "μικρούς" Ζαμπετάκη - Τζαγκαράκη, με τα νέα πρόσωπα να είναι πολλά (Τζαμπρίλ Ντουράμ, Χριστόφορος Ραζής που επέστρεψε, Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις, Τζόρνταν Ουάσινγκτον, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Κάρλτον Γκάιτον, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Δημήτρης Κουρέπης, Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος) και μαζί τους να βρίσκονται και δύο ακόμη μέλη των τμημάτων υποδομής, οι Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης.

Τράβις Ντάνιελς και Ακόλντα Μανιάνγκ αναμένονται στο Ρέθυμνο τις επόμενες μέρες, εκεί όμως, στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" βρίσκονταν για την πρώτη προπόνηση οι Δημήτρης Μητρόπουλος (συνεργάτης του Σταύρου Μυκονιάτη), Χρήστος Μαραυγάκης (γυμναστής), Γιώργος Κούμουλος (Τεχνικός Διευθυντής), Μάρκος Τζωρτζινάκης (φυσιοθεραπευτής), Γιάννης Σταυριδάκης (φροντιστής) και τα μέλη της διοίκησης, ο μεγαλομέτοχος Κωστής Ζομπανάκης και οι Ηρακλής Μανουκαράκης, Μανώλης Γιαννούλης, Τάσος Τριαντάφυλλος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Σταγκουράκης, Αντώνης Παπουτσιδάκης, Στέλιος Σαμψών.

" Είναι σαφώς μία πολύ δύσκολη χρονιά, με το πρωτάθλημα να αναμένεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτα η παραμονή στην κατηγορία και από εκει και πέρα να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται" ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ρεθύμνου, Σταύρου Μυκονιάτη, με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να μην ξεχνάει τον καλό του φίλο, Χάρη Γιαννόπουλο: " Θεωρώ πως έχω μάθει από εκείνον Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, οι ευθύνες μου θα είναι περισσότερες. Είναι κάτι που το ήθελα από την αρχή και χαίρομαι που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτόν τον ρόλο".

Ξεκίνησε η πιο απαιτητική σεζόν στην ιστορία του Ρεθύμνου


Ξεκίνησε η πιο απαιτητική σεζόν στην ιστορία του Ρεθύμνου


Ξεκίνησε η πιο απαιτητική σεζόν στην ιστορία του Ρεθύμνου
TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ