Κορονοϊός: Φίλαθλος του Ρεθύμνου μένει σπίτι και δίνει συμβουλές στη νοηματική

Το Ρέθυμνο έκανε την διαφορά, αφού ανέβασε ένα υπέροχο VIDEO με έναν φίλαθλο της ομάδας να δίνει οδηγίες στον κόσμο για τον κορονοϊό στη νοηματική γλώσσα.

Το Ρέθυμνο προχώρησε σε μία όμορφη κίνηση. Με όλο τον κόσμο να μοιάζει να έχει μείνει ακίνητος λόγω του κορονοϊού, η κρητική ομάδα έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα, βάζοντας έναν φίλαθλο να δώσει συμβουλές για το "μένουμε σπίτι" στη νοηματική γλώσσα.

Αναλυτικά το κείμενο του Ρεθύμνου αναφέρει:

"Η χώρα μας και ολόκληρη η ανθρωπότητα περνούν δύσκολες στιγμές, με τον κορονοϊό να έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας.

Ο φίλος της ομάδας μας, Φώτης Παπαδόπουλος, δίνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, στη νοηματική γλώσσα, με αποδέκτες όλους τους συμπολίτες μας. Γιατί όπως τονίζει: ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

'Γεια σας. Το όνομα μου είναι Φώτης, αγαπώ το μπάσκετ και είμαι φίλαθλος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους μας. Θέλω να σας παρακαλέσω να μείνουμε όλοι σπίτι για όσο καιρό χρειαστεί, λόγω του κορονοϊού. Είναι για το καλό μας. Μεγάλη προσοχή για εσάς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά και όσοι ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες. Τα παιδιά κάντε λίγο υπομονή. Γυμναστείτε, δείτε ταινίες, εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον χρόνο σας. Και οι γονείς μείνετε σπίτι και κάντε μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις. Πρέπει να ακούμε τους αρμόδιους και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Αυτοί γνωρίζουν περισσότερα πράγματα από εμάς.

Σας παρακαλώ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ'".

Δείτε το VIDEO:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS