ΡΕΘΥΜΝΟ

Εισιτήρια... τέλος για το Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός

Εισιτήρια... τέλος για το Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα για τον αυριανό (11/4, 16:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπαν για το ματς οι Δημήτρης Μητρόπουλος και Χάρης Γιαννόπουλος.

Κατάμεστο θα είναι την Τετάρτη το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" για το ματς του Ρεθύμνου με τον Παναθηναϊκό (11/4, 16:00), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Τα 1.600 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εξαντλήθηκαν από σήμερα και η κρητική ομάδα ανακοίνωσε επίσης ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε παιδιά άνω των 6 ετών που θα έχουν συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings:

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της Κρήτης για την τεράστια ανταπόκριση του ενόψει του αυριανού (16.00) παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods. Όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» να είναι κατάμεστο σε αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως για λόγους ασφαλείας, λόγω της εξάντλησης των εισιτηρίων, θα απαγορευθεί η είσοδος παιδιών άνω των 6 ετών, των οποίων οι γονείς δεν τους έχουν εξασφαλίσει συγκεκριμένη θέση".

"Να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό"

Για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησαν στο σάιτ του Ρεθύμνου ο βοηθός προπονητή,Δημήτρης Μητρόπουλος και ο αρχηγός Χάρης Γιαννόπουλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Μητρόπουλος: " Παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Άγχος σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχει. Είναι από τα ματς που όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν, καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο. Πρέπει να μπούμε μέσα χωρίς άγχος και να κάνουμε ό,τι καλύτερο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες στην Ευρώπη. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να του βάλουμε δύσκολα. Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Κύμη, με το αυριανό ματς να αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ ενόψει Χαλκίδας, καθώς αυτό είναι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο μας στα πλέι οφ».

Χάρης Γιαννόπουλος: " Το αυριανό ματς είναι ένα παιχνίδι το οποίο για μας ταυτόχρονα σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ότι θα είναι δύσκολο. Από κει και πέρα δεν ξεγράφουμε τίποτα. Καλώς ή κακώς πρώτα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Κύμη. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια πράγματα που έχουμε πρόβλημα και να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα. Βέβαια το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη είναι κομβικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον φετινό στόχο μας".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ