ΡΕΘΥΜΝΟ

Basket League: Λι αντί Γουίλιαμς στο Ρέθυμνο

BASKETLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKETLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε αλλαγή στο ρόστερ της προχωρά πολύ νωρίς το Ρέθυμνο, το οποίο αποφάσισε να λύει το συμβόλαιο του Πρινς Γουίλιαμς και στη θέση του να πάρει τον -γνώριμο από την περσινή του θητεία στον Κολοσσό- Μάλκολμ Λι.

Στην πρώτη -από τις τρεις που δικαιούται στον πρώτο γύρο- αλλαγή προχώρησε το Ρέθυμνο, το οποίο θέλησε να προβεί σε μία διορθωτική κίνηση στο ρόστερ του μετά τις δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια της Basket League.

Η κακή εκκίνηση στη διοργάνωση και οι δύο ήττες από Ήφαιστο Λήμνου και Περιστέρι, έφεραν αλλαγή στο ρόστερ του Βαγγέλη Ζιάγκου. Για την ακρίβεια, οι νησιώτες αναμένεται να αποδεσμεύσουν τον Πρινς Γουίλιαμς και στη θέση του να αποκτήσουν τον Μάλκολμ Λι.

Ο 27χρονος φόργουορντ έπαιξε στα δύο πρώτα παιχνίδια Πρωταθλήματος του Ρεθύμνου μετρώντας 2.5 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μέσο όρο, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έπεισε τον τεχνικό της κρητικής ομάδας και έτσι θα αντικατασταθεί.

Όσο για τον Μάλκολμ Λι, η περίπτωσή του είναι γνωστή από την περσινή θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο 29χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια με την ομάδα της Ρόδου, καταγράφοντας 9.9 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ