ΡΕΘΥΜΝΟ

Από το Eurobasket, στο Ρέθυμνο

Από το Eurobasket, στο Ρέθυμνο

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ και ο Σάρλον Κλουφ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο 39ο Eurobasket με την Ολλανδία και σήμερα (16/9) πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο "Μελίνα Μερκούρη" με το Ρέθυμνο.

Η Ολλανδία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση στον 39ο Eurobasket, αφού αποκλείστηκε στην α' φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Σήμερα (16/9), λοιπόν, ο... παλιός Ρόλαντ Σάφτενααρ και ο "νέος" Σάρλον Κλουφ βρέθηκαν στο "Μελίνα Μερκούρη" και προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες τους στο Ρέθυμνο.

Ο Σάφτενααρ αναφέρθηκε στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εξηγώντας πως: " Η χρονιά που έρχεται αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε ξανά στην εξάδα. Θα είναι σίγουρα δύσκολο γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και γιατί όχι και για το κάτι παραπάνω. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να παίξω εξίσου καλά όπως και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν".

Από την άλλη μεριά, οΣάρλον Κλουφ μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Ρεθύμνου: " Η πρώτη μου εντύπωση είναι αρκετά καλή παρά το ότι βρίσκομαι εδώ μόλις μία μέρα. Όλοι μας περίμεναν από ότι είχα διαβάσει. Αν παίξουμε όλοι μαζί σαν μία “γροθιά” τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζω ότι είναι ένα από τα πιο σπουδαία και δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Έχω διαβάσει αρκετά για τις ελληνικές ομάδες και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε τοπ επίπεδο. Ανυπομονούσα να έρθω στο Ρέθυμνο και να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά στο ΡέθυμνοCretanKings".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ