ΚΑΟΔ

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χαντ

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χαντ

Μόνο η αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Τζέρεμι Χαντ με τον ΚΑΟΔ.

Παίκτης του ΚΑΟΔ θα πρέπει να θεωρείται ο Τζέρεμι Χαντ με το μόνο που απομένει να είναι η αποστολή του υπογεγραμμένου του συμβολαίου.

Η αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου του Τζέρεμι Χαντ απομένει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζαμάρ Σάντερς στο ρόστερ του ΚΑΟΔ.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ με ύψος 1.96μ. έχει στα χέρια του το υπογεγραμμένο συμβόλαιο από την ομάδα της Δράμας που σύμφωνα με πληροφορίες το έχει αποδεχθεί, κάτι που απομένει να φανεί και στην πράξη μέσα στις επόμενες ώρες.

Το φλερτ με τον Χαντ φαίνεται να ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για τον ΚΑΟΔ όπως επιθυμούσε άλλωστε από την πρώτη στιγμή της αναζήτησης του αντικαταστάτη του Σάντερς και ο τεχνικός του Γιώργος Καλαφατάκης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να φθάσει στα γραφεία της ΚΑΕ ΚΑΟΔ η ενημέρωση της αποστολής του υπογεγραμμένου συμβολαίου του 28χρονου Αμερικανού. ώστε να ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι.

Αν γίνουνε όλα πολύ γρήγορα τότε ο Χαντ θα βρίσκεται στην Δράμα ακόμη και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αν όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο κάτι όμως που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο "Καλάφας" υπολογίζει να τον έχει στην διάθεσή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ βρίσκοντας στο πρόσωπό του μία αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια από την αμερικάνικη αγορά με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Εκτός της ενίσχυσης της περιφέρειάς του στην θέση του σμολ φόργουορντ ο Καλαφατάκης κινείται και στην εύρεση ενός πλέι μέικερ για να αντικαταστήσει τον Μέλβιν Γκόινς εκτός και αν βρεθεί λύση από την κοινοτική αγορά.ς επόμενης εβδομάδας.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ