ΚΑΟΔ

Μέξας: "Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ΚΑΟΔ"

Μέξας: "Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ΚΑΟΔ"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" με τους Στέφανο Τριαντάφυλλο, Γιάννη Σταυρουλάκη για το αβέβαιο μέλλον των Δραμινών και την Εθνική ομάδα.

Ο ΚΑΟΔ ενημέρωσε πρόσφατα ότι το τμήμα μπάσκετ βρίσκεται στην κρισιμότερη στιγμή της πορείας του ενώ απεύθυνε κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, ειδάλλως οι Δραμινοί θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα .

Μάλιστα η ΚΑΕ έδωσε χρονικό περιθώριο μέχρι τις 21/8 "σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να ενισχύσουν την προσπάθεια ώστε να παραμείνει ζωντανή η ομάδα".

Η προθεσμία λήγει σήμερα και ο προπονητής των Δραμινών, Κώστας Μέξας, μίλησε στον στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" για το μέλλον της ομάδας και τις προσπάθειες της Εθνικής Ανδρών στο Eurobasket 2015.

Αναλυτικά 39χρονος κόουτς μίλησε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΚΑΟΔ: "Είμαστε σε φάση αναμονής. Είναι γεγονός ότι δεν υπήρξαν αντιδράσεις μετά το κάλεσμα του ιδιοκτήτη σε κάθε ενδιαφερόμενο να αναλάβει την ομάδα. Δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για στήριξη στην ομάδα, ώστε η ιδιοκτησία να θέλει ο ΚΑΟΔ να συνεχίσει στην Basket League. Είμαι σε αρκετά δύσκολη θέση. Παρακολουθώ παίκτες και κάνω σχέδια, χωρίς να μπορώ να κάνω κάποια κίνηση. Κάνω υπομονή. Δεν είναι ευχάριστο να είσαι σε αυτή τη θέση και να ενημερώνεσαι από το διαδίκτυο για τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του ιδιοκτήτη, αλλά δύσκολα θα παραχωρηθεί η ομάδα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η κατάσταση είναι ιδιόμορφη στην Δράμα από οικονομικής άποψης. Η κρίση την έχει επηρεάσει πολύ. Είναι λογικό λοιπόν κάποιος που βάζει χρήματα σε μια ομάδα από την τσέπη του να κουραστεί κάποια στιγμή. Ο ιδιοκτήτης έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι και περιμένουμε τις αποφάσεις του".

Για την Εθνική ομάδα: "Είδαμε θετικά πράγματα στο παιχνίδι της Εθνικής, αλλά και αρνητικά που θα τα έχουν αναλύσει και κάθε μέρα θα βελτιώνονται. Η Εθνική είναι πλήρης. Πρέπει όμως να υπάρξει αποδοχή ρόλων από κάποιους παίκτες. Ακόμη αυτό δεν έχει γίνει, όπως φάνηκε στα φιλικά. Επίσης δείξαμε αδυναμία στα αμυντικά ριμπάουντ και δεν υπήρχε διάρκεια στην ένταση που βγάζαμε στην άμυνα. Αυτά είναι λογικό να συμβαίνουν σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας. Στα θετικά μπορούμε να πούμε ότι η Εθνική μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού και έχει πολλές λύσεις. Τα παιδιά είναι έμπειρα και έχουν την ποιότητα να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε πάντως είναι ότι δεν είμαστε η μόνη ομάδα με ταλέντο στο Πανευρωπαϊκό. Θα είναι ένα δύσκολο τουρνουά και στα νοκ άουτ παιχνίδια θα φανεί ποιες ομάδες είναι ικανές να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ