ΚΑΟΔ

Αυθημερόν στο ΣΕΦ ο ΚΑΟΔ

Αυθημερόν στο ΣΕΦ ο ΚΑΟΔ

Με τις δύο σημαντικές απουσίες των Δημήτρη Τσαλδάρη και Διαμαντή Σλαφτσάκη θα αναχωρήσει το πρωί από την Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΚΑΟΔ American Genetics για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 18:00.

Η αποστολή του ΚΑΟΔ American Genetics επέλεξε να αναχωρήσει το πρωί από την Θεσσαλονίκη με τις δύο σημαντικές απουσίες των Δημήτρη Τσαλδάρη και Διαμαντή Σλαφτσάκη για το σημερινό παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό στις 18:00.

Αμφότεροι δεν βρίσκονταν ουσιαστικά στα πλάνα του Κώστα Μέξα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας που θέλησε να τους προφυλάξει εν όψει του παιχνιδιού με χαρακτήρα τελικού που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό το Σάββατο.

Ο Τσαλδάρης είχε προφυλαχθεί και στο τελευταίο παιχνίδι του ΚΑΟΔ American Genetics με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» μετά το τράβηγμα που είχε υποστεί για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες μια εβδομάδα πριν.

Αρχικά στην προπόνηση της Τρίτης στην διάρκεια της προετοιμασίας στη νίκη επί του Πανιωνίου στο κλειστό της Αρτάκης πριν από δύο εβδομάδες που ακολούθως εξελίχθηκε σε θλάση. Στο παιχνίδι του Σαββάτου όμως με τον Πανελευσινιακό θα δώσει το παρών επιστρέφοντας από αύριο στις προπονήσεις.

Κι όσο για τον Σλαφτσάκη βρέθηκε εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του. Ο φόργουορντ της ομάδας της Δράμας αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ επίσης από αύριο Τρίτη μαζί με τον Τσαλδάρη.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ