ΚΑΟΔ

Ανανέωσε ο Μάρκοβιτς με τον ΚΑΟΔ

Ανανέωσε ο Μάρκοβιτς με τον ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με τον ΚΑΟΔ, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του

Η διορία για την απάντηση του Νέναντ Μάρκοβιτς έληγε σήμερα Δευτέρα (10/6) και λίγες ώρες πριν λήξει, ανακοινώθηκε η παραμονή του στον ΚΑΟΔ.

Ο Βόσνιος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας της Δράμας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε την παραμονή του Μάρκοβιτς στον ΚΑΟΔ για έναν ακόμα χρόνο.

Στην πορεία της ημέρας ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ που για την παραμονή του Μάρκοβιτς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτή ανέφερε τα εξής: "Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Βόσνιο προπονητή ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ. Ο κ. Μάρκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται ότι τον κ. Μάρκοβιτς θα πλαισιώσουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδος μας οι άνθρωποι που τελείωσαν δίπλα του την χρονιά δηλ. οι: Κώστας Μέξας α' βοηθός προπονητή , Κυριάκος Παπαδόπουλος β' βοηθός προπονητή και Αλέξανδρος Βασιλειάδης γυμναστής".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ