ΤΡΙΚΑΛΑ

Υπέγραψαν Κουκουλάς και Σιόλογκας

Υπέγραψαν Κουκουλάς και Σιόλογκας
INTIME SPORTS

Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για τα Τρίκαλα είναι γεγονός, καθώς Μανώλης Κουκουλάς και Δημήτρης Σιόλογκας υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Με διάθεση να επενδύσουν σε νέα παιδιά και να δώσουν χώρο σε φερέλπιδες αθλητές φαίνεται πως θα κινηθούν τη φετινή σεζόν τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί μπορεί να άργησαν να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, όμως αυτό έγινε με... διπλό χτύπημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr σήμερα το βράδυ (10/8) οι Μανώλης Κουκουλάς και Δημήτρης Σιόλογκας υπέγραψαν τα καινούρια τους συμβόλαια που τους φέρνουν στη Θεσσαλία για την επόμενη σεζόν.

Ο Κουκουλάς (24χρ., 2.08μ.) αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε αρχικά με τη φανέλα του Πανιωνίου πριν μετακομίσει για την Ισπανία και την Κορούνια. Γενικά ο νεαρός αθλητής για την ηλικία του έχει αρκετές παραστάσεις από την Α1, καθώς πριν τα Τρίκαλα είχε αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Κολοσσό και Ηλυσιακό.

Όσον αφορά τον Σιόλογκα (21χρ., 1.98μ.) ο νεαρός φόργουορντ πέρσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 με τον Κολοσσό να του δίνει αυτήν την ευκαιρία. Συνολικά αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια χωρίς να καταφέρει να βρει χώρο στο ροτέισον των Ροδίων.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ