ΤΡΙΚΑΛΑ

Τακιανός-Σλαφτσάκης: "Είμαστε σε μία αβεβαιότητα για το αύριο"

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φώτης Τακιανός και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης δήλωσαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στα Τρίκαλα, τονίζοντας ότι υπάρχει η πληροφορία ότι οι 3 Αμερικανοί της ομάδας θα αποχωρήσουν λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. "Κάνουμε με 4 άτομα προπόνηση" δήλωσε ο Σλαφτσάκης.

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Φώτης Τακιανός, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό . Με την ομάδα του να παρατάσσεται με 7 παίκτες και τα οικονομικά προβλήματα να είναι τεράστια, ο Έλληνες τεχνικός ήταν ειλικρινής, παραδεχόμενος ότι τίθεται θέμα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να μείνει και να παλέψει, αρκεί όμως η διοίκηση να κρατήσει τον λόγο της ότι θα ενισχύσει την ομάδα, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα ενδέχεται να είναι ακόμα χειρότερα στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας, αφού ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι οι 3 Αμερικανοί της ομάδας θα αποχωρήσουν αν δεν εξοφληθούν τα χρωστούμενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Τρικάλων: " Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών για εμάς. Όλοι είδατε ότι η ομάδα βρέθηκε στο γήπεδο με 7 παίκτες. Θα ήθελα να εξηγήσω ότι είχαμε 7 παίκτες επειδή είχαμε απουσίες και λόγω τραυματισμών, αλλά και από παίκτες που έφυγαν και δεν αντικαταστάθηκαν.

Αυτό που θέλω να πω - και είναι το πιο σημαντικό - είναι τι γίνεται με αυτή την ομάδα αύριο. Υπάρχει μία πληροφορία ότι μετά το σημερινό παιχνίδι, οι 3 Αμερικάνοι, ο Τζόουνς, ο Θέιμς και ο Φιλντς, θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Και αυτό σημαίνει ότι έχοντςς η ομάδα 3 αλλαγές για τον δεύτερο γύρο και μένοντας ο Τέγιτς, ακόμα και 3 προσθήκες να κάνει, θα παίξει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα με 4 ξένους. Ανησυχούμε για το αύριο, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί μία λυση για να υποστηριχθεί αυτό που βλέπετε. Αυτό που βλέπετε, χωρίς να φανώ εκτός πραγματικότητας, είναι ότι η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο έχει κερδίσει τον Κόροιβο και απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ήταν αξιοπρεπής, δείχνοντας με βάση την εικόνα της ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία.

Θα πρέπει όλοι - και εγώ είμαι ο τελευταίος αφού είμαι εδώ ένα μήνα - να ενωθούν και να υπάρξει μία συσπείρωση, ώστε η ομάδα να κάνει τις προσθήκες που πρέπει άμεσα, ώστε τις επόμενες 17 μέρες της διακοπής και το παιχνίδι που παίζουμε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ να ενσωματώσουμε τους παίκτες και μετά να παίξουμε ένα από τα παιχνίδια της ρονιάς με τον ΓΣΛ στην έδρα μας για να υποστηρίξουμε τον στόχο. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, περιμένοντας να πάρω την εντολή. Στις επιλογές των παικτών είμαστε έτοιμοι 100% και έχουμε βρει τους παίκτες που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον στόχο.

Υπάρχει επικοινωνία με την διοίκηση και η ομάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Εγώ περιμένω την υλοποίηση. Εγώ ήρθα για να παλέψω και να υποστηρίξω μία κατάταση που ήταν από την αρχή δύσκολη. Αν είχαμε ηττηθεί από τον Κόροιβο τώρα δεν θα συζητήτούσαμε για το αν θα μείνουμε στη κατηγορία. Από αυτά που βλέπω πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει. Η θέση μου είναι ότι αν υπάρξει η κατάλληλη υποστήριξη εγώ θα μείνω μέχρι τέλους για να στηρίξω την προσπάθεια".

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης από την πλευρά του δήλωσε : "Καθημερινά είμαστε σε μία αβεβαιότητα. δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Περιμένουμε να έρθει κάποιος να μας πει κάτι για να ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Στην προπόνηση είμαστε μόνο 4 άτομα. Αν δεν κάνω λάθος, δύο από τους τρεις ξένους θα φύγουν. Πώς να μιλήσουμε για το αύριο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα καλύτερο αύριο, γιατί είναι κρίμα για την πόλη και την ομάδα"

Ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε με την σειρά του : Ξέραμε "εδώ και καιρό ότι θα είμαστε 7 άτομα σήμερα. Η δουλειά μας είναι να παίξουμε και αυτό κάναμε. Δεν είναι δική μου δουλειά η επόμενη μέρα, αλλά της διοίκησης. Θα κάνουμε ό,τι μας πουν. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ