ΤΡΙΚΑΛΑ

Τακιανός: "Περιμένουμε οδηγίες για το πώς θα πορευτούμε"

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Τακιανός παρουσιάστηκε απεγνωσμένος στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods,

Τα Τρίκαλα BC Aries δείχνουν να είναι σε πλήρη αποσύνθεση το τελευταίο διάστημα, με τη συμμετοχή επτά παικτών στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods να είναι μια ακόμη απόδειξη πως τίποτα δεν πάει καλά στη θεσσαλική ομάδα. Ο Φώτης Τακιανός και οι εναπομείναντες παίκτες κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες παραμονής στη Stoiximan.gr Basket League, αλλά στην πράξη η βοήθεια που έχουν από τη διοίκηση του συλλόγου είναι ελάχιστη.

Μετά το φινάλε της αναμέτρηση με το "τριφύλλι", ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries συνεχάρη τον Παναθηναϊκό Superfoods για τη νίκη, πριν εξηγήσει ότι " ήταν ένα παιχνίδι που για εμάς νομίζω ότι στην κλίμακα δυσκολίας δεν υπήρχε αρίθμηση. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να μπορέσουμε στο τέλος του παιχνιδιού να είναι όλοι οι παίκτες μέσα, όπως είδατε, ήμασταν με επτά παίκτες. Στο παιχνίδι προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο όσο είχαμε δυνάμεις και μας το επέτρεπε η φθορά ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο ημίχρονο η φυσιολογική αντίδραση μιας καλύτερης ομάδας και μια φυσιολογική πτώση φθοράς και κούρασης. Αυτό είναι το πλάνο που μπορούμε να πούμε όσον αναφορά το παιχνίδι".

Για να συνεχίσει, μιλώντας γι αυτό που έχει πραγματική σημασία για τη θεσσαλική ομάδα από εδώ και πέρα, την πιθανότητα επιβίωσής της: " Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά το τι γίνεται μετά από αυτό το παιχνίδι και νομίζω αυτό πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες. Υπάρχουν προβλήματα που φαίνονται άλυτα και περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις και τις κινήσεις ώστε να δούμε ποια είναι η επόμενη μέρα της ομάδας. Καλούμαστε να υποστηρίξουμε μια κατάσταση δύσκολη και θεωρώ ότι η λέξη δυσκολία δεν περιγράφει το τι έχουμε μπροστά μας, ίσως είναι μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Θα γίνουν τα απαραίτητα μίτινγκ και συναντήσεις άμεσα, για να δούμε το αύριο της ομάδας και τι θα γίνει. Η ομάδα έχει να δώσει έξι παιχνίδια, μαθηματικά έχει ελπίδες να διεκδικήσει τη σωτηρία, και αναμένουμε αποφάσεις, διευκρινίσεις, οδηγίες για το πως θα πορευτούμε από αύριο το πρωί".

Σε ερώτηση για τη φυγή των Ξαβιέ Τέιμς και Στέλιου Σκουλούδη από την ομάδα, ο Φώτης Τακιανός απάντησε: " Θα πρέπει τελικά να περιγράψουμε το τι γίνεται. Κάθε Σάββατο και Κυριακή προσπαθούμε να υποστηρίξουμε μια κατάσταση, αλλά ουσιαστικά πρέπει να βάλουμε και τα πράγματα στη θέση τους. Το μείζον πρόβλημα της ομάδας είναι το οικονομικό, θα πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας; Από αυτό είχαμε την αποχώρηση των δύο παιδιών, γι' αυτό κατά την διάρκεια της εβδομάδας υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι απέχουν από τις προπονήσεις, γ' αυτό το λόγο και όπως είδατε οι προπονήσεις μας γίνονται με τέσσερις, πέντε, και πότε έξι παίκτες. Αυτές όπως καταλαβαίνετε δεν είναι συνθήκες λειτουργίας μιας ομάδας, η οποία πρώτα πρέπει να σέβεται τον εαυτό της, τη λίγκα στην οποία συμμετέχει, και σίγουρα τους αντιπάλους της. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το διακρίνω, όλο αυτό που περιγράφω δημιουργεί ένα καθεστώς το οποίο δεν σέβεται, γενικά, την λειτουργία της ομάδας".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ