ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα Τρίκαλα έστειλαν τον Καστρίτη στην Κύμη

BASKET LEAGUE // ÔÑÉÊÁËÁ BC - ËÅÕÊÁÄÁ 
(EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)
BASKET LEAGUE // ÔÑÉÊÁËÁ BC - ËÅÕÊÁÄÁ (EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο του για να αναλάβει την Κύμη.

Στην Κύμη μέσω Τρικάλων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Καστρίτης. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό, ανοίγοντας πλέον διάπλατα τον δρόμο για την πρόσληψή του από την Κύμη.

Το Sport24.gr είχε καταγράψει το όνομά του ως επικρατέστερο για τη διαδοχή του Βασίλη Μπρατσιάκου από την πρώτη στιγμή , με τις εξελίξεις να επιβεβαιώνονται μέσα σε μερικές ημέρες. Η συμφωνία του με τη διοίκηση της Κύμης είχε καταγραφεί άμεσα, με τα Τρίκαλα να ανακοινώνουν το "αντίο" του και να τον φέρνουν προ των πυλών των "μπλε".

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

" Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη για την εξαιρετική συνεργασία που είχε μαζί του την σεζόν που πέρασε, με την ομάδα μας να πετυχαίνει τους στόχους της αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν, παρά την εκφρασμένη επιθυμία μας να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του, αλλά κρατάμε τις όμορφες στιγμές και ευχόμαστε στον Γιάννη καλή συνέχεια και χαρές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ