ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην Κόζαλιν ο Φλεβαράκης

Στην Κόζαλιν ο Φλεβαράκης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φλεβαράκης, αν και είχε συμβόλαιο με τα Τρίκαλα, μετά την εμπειρία που είχε στην γερμανική Μπραουνσβάιγκ πριν από δύο χρόνια, ήρθε σε συμφωνία με την πολωνική Κόζαλιν. Αναλαμβάνει ο Κώστας Παπάζογλου.

Βαλίτσες για την Πολωνία και την Κόζαλιν ετοιμάζει ο Κώστας Φλεβαράκης, μετά την συμφωνία που ήρθε αν και είχε συμβόλαιο με τα Τρίκαλα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Επιθυμία του Έλληνα τεχνικού ήταν να δουλέψει και πάλι στην Ευρώπη μετά την προ διετίας εμπειρία του στην γερμανική Μπραουνσβάιγκ και αφού πέτυχε τον στόχο της παραμονής με την θεσσαλική ομάδα αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε.

Ο Φλεβαράκης δεν είναι τυχαίο ότι δεν έκανε την σημερινή απογευματινή προπόνηση των Τρικάλων που έγινε υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Κώστα Παπάζογλου. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να είναι αυτός που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και αυτός που θα καθοδηγήσει τους "κυανέρυθρους" μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η συμφωνία του Φλεβαράκη με την πολωνική Κόζαλιν είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με ενδεχόμενο παραμονής του και την επόμενη αρκεί να επιτευχθεί ο στόχος της εξασφάλισης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η επαφή με τη διοίκηση των Τρικάλων προκειμένου για την αποδέσμευσή του έγινε σήμερα (14/4), με τον έμπειρο κόουτς να ταξιδεύει αύριο (15/4) για την Πολωνία. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κόζαλιν θα γίνει την προσεχή Κυριακή (19/4), κόντρα στην Σλασκ.

Την στιγμή αυτή ο νέος σταθμός της καριέρας του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται στην 3η θέση, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας πίσω από τις Ζιελόνα Γκόρα και Τούροβ.

Ο Φλεβαράκης πηγαίνοντας στην Κόζαλιν θα διαδεχθεί τον Τέο Τσίζμιτς ενώ θα έχει υπό τις οδηγίες του και δύο παίκτες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Τον Σέρβο Ιβάν Ραντένοβιτς που είχε αγωνιστεί σε Πανελλήνιο και Μαρούσι και τον Αμερικανό Κίντελ Γουντς που είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Τρίκαλα:

" H KAE Τρίκαλα BC Aries σε μία κίνηση σεβασμού και εκτίμησης της δουλειάς του Κώστα Φλεβαράκη και αφού η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του και την καθοδήγηση του παρέμεινε στην Α1 αποδέχτηκε το αίτημα του να αποδεσμευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να εργαστεί σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Πολωνίας, την Κοζαλίν.

Σε καμία περίπτωση τα Τρίκαλα BC Aries δεν θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στην θετική αυτή εξέλιξη της καριέρας του Κώστα ο οποίος παραμένει μέλος της οικογένειας μας και κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ την συνεισφορά του στο Τρικαλινό μπάσκετ. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ