ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα ο Φιλντς

Στα Τρίκαλα ο Φιλντς
TRIKALA BC

Τα Τρίκαλα προέβησαν στην απόκτηση του Τζον Φιλντς, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειές τους στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο (20/1, 18:30) για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Τα Τρίκαλα ενίσχυσαν την φροντ λάιν τους, καθώς υπέγραψαν τον Τζον Φιλντς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα κια στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο (20/1, 18:30) για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ (2.06μ.) την φετινή σεζόν έπαιξε στο Ισραήλ και στην Κύπρο και τα Τρίκαλα θα αποτελέσουν τον τρίτο σταθμό του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. O Τζον Φιλντς στην Α2 του Ισραήλ αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι με τη Μακάμπι Χοντ Χασαρόν κι έκανε νταμπλ - νταμπλ (18 πόντους, 15 ριμπάουντ), ενώ στην Κύπρο μέτρησε 10 συμμετοχές με τον ΑΠΟΕΛ με μέσο όρο 15,4 πόντους και 7,5 ριμπάουντ.

Ο Τζον Φιλντς βρίσκεται από την Τετάρτη (17/1) στην Ελλάδα, η συμφωνία του με τα Τρίκαλα επισημοποιήθηκε την Παρασκευή (19/1) και το Σάββατο (20/1) απέναντι στον Κόροιβο θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα της νέας του ομάδας.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ Jonn Fields (2.06). Ο 30χρονος Αμερικανός (30/03/1998) είναι απόφοιτος του Tennessee (2011) και μετά την αποφοίτηση του αγωνίστηκε σε Lille (Γαλλία), Liege (Βέλγιο) και Belfius Mons (Βέλγιο).

Την φετινή σεζόν ξεκίνησε στο Ισραήλ με την Maccabi Hod Hasharon όπου αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι σημειώνοντας ωστόσο 18 πόντους και μαζεύοντας 15 ριμπάουντ. Στην συνέχεια έπαιξε με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο σε 10 παιχνίδια (7,5 ριμπάουντ, 15,4 πόντους μ.ο).

Ο Fields βρίσκεται στα Τρίκαλα από το βράδυ της Τετάρτης και θα είναι στην διάθεση του Φώτη Τακιανού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ