ΤΡΙΚΑΛΑ

O Κεν Μπάρλοου στην Θεσσαλονίκη για να δει τον γιο του

O Κεν Μπάρλοου στην Θεσσαλονίκη για να δει τον γιο του

Προκειμένου να δει τον γιο του, Κέλσεϊ, αγωνιζόμενο απέναντι στην ομάδα με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές ταξίδεψε από τις ΗΠΑ ο Κέν Μπάρλοου.

Το μοναδικό μουσείο μπάσκετ της χώρας και το σημείο όπου ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ελλάδα επισκέφτηκε η αποστολή των Τρικάλων BC Aries το απόγευμα της Παρασκευής φτάνοντας στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Την αποστολή ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου της ΧΑΝΘ ο Διευθυντής κ. Γιώργος Πετρίδης με τους παίκτες των «κυανέρυθρων» να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μοναδικά κομμάτια που βρίσκονται εκεί και που καταγράφουν με το καλύτερο τρόπο την γέννηση αλλά και την εξέλιξη του Τρικαλινού μπάσκετ.

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ βρίσκεται και φανέλα του αρχηγού της ομάδας των Τρικάλων, Σωτήρη Μανωλόπουλου, από παλιότερο All Star game.

O Κεν Μπάρλοου στην Θεσσαλονίκη για να δει τον γιο του

Συναντήθηκαν Κεν και Κέλσει Μπάρλοου

Προκειμένου να δει τον γιο του αγωνιζόμενο απέναντι στην ομάδα με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές ταξίδεψε από τις ΗΠΑ ο Κέν Μπάρλοου. Συνάντησε τον γιο του και παίκτη των Τρικάλων Κέλσει στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή και γνώρισε τον προπονητή, τους συμπαίκτες και τα μέλη της ομάδας: «Ήταν πολύ καλή η επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα. Νιώθει οικεία εδώ, έχει φίλους και σίγουρα η χρονιά που κάνει με τα Τρίκαλα θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη του» δήλωσε ο μπαμπάς Μπάρλοου.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ