ΤΡΙΚΑΛΑ

Να... τριτώσει το καλό

Να... τριτώσει το καλό
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα παρουσιάζονται ανανεωμένα στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως κύριο στόχο την παραμονή τους στη κορυφαία κατηγορία. Φλεβαράκης: "Ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος"

Ανανεωμένη θα εμφανιστεί στην τρίτη παρουσία της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η εκπρόσωπος της Θεσσαλίας, ομάδα των Τρικάλων Bc Aries.

Οι μοναδικοί που παρέμειναν σε σχέση με την περασμένη σεζόν είναι ο κόουτς Φλεβαράκης, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές, και ο Βαρυτιμιάδης.

Αποκτήθηκαν έξι Έλληνες παίκτες, ο Τσιάρας, ο οποίος ενίσχυσε την περασμένη σεζόν στα πλέι οφ τον Άρη προερχόμενος από την ισπανική ομάδα δεύτερης κατηγορίας Μελίγια, και οι Κουκουλάς, Σιόλογκας, Καραθανάσης, Καλογιαννίδης και Τσιλούλης, και τρεις Αμερικανοί, οι γκαρντ Ντάουελ, Κόνγκερ όπως επίσης ο σέντερ Τιγκ.

Υπέγραψαν, ακόμη, ο Ισλανδός γκαρντ Βίλιαμσον, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική της πατρίδας του στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, ο Βρετανός φόργουορντ Σόκο και ο Βρετανός γκαρντ με ιρλανδικό διαβατήριο Ρόμπινσον, που είναι ο μοναδικός από τους ξένους με εμπειρία στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Ρόμπινσον αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο και στα πλέι οφ του περασμένου Πρωταθλήματος με τον Κολοσσό H Hotels.

Φλεβαράκης: "Ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος"

Ο προπονητής των Τρικάλων δήλωσε: "Ο στόχος της ομάδας και φέτος είναι κάθε δεύτερο Σάββατο να φέρνει τον κόσμο των Τρικάλων στο γήπεδο για να παρακολουθεί μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Εμείς όπως και τις δύο προηγούμενες σεζόν θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα την χαίρεται ο κόσμος και που θα παλεύει κάθε αγωνιστική για το καλύτερο. Στο τέλος της σεζόν θέλουμε και πάλι να μας βρει στην Α1.

Ασφαλή εκτίμηση όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα δεν μπορεί να γίνει αφού οι ομάδες ακόμη «χτίζονται». Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα ειδικά μετά την ισχυροποίηση της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη. Θα δούμε δυνατές μάχες και στο τέλος θα επικρατήσει όποιος έχει υπομονή και λιγότερα προβλήματα".

Τσιάρας: "Ανταγωνιστική ομάδα και ελκυστικό μπάσκετ"

Ο φόργουορντ των Τρικάλων, Γιώργος Τσιάρας, δήλωσε: "Στόχος των Τρικάλων είναι να κερδίσουμε την παραμονή όσο το δυνατόν συντομότερο και να δούμε στην συνέχεια τι άλλο μπορούμε να πετύχουμε. Έχουμε μία καλή ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει ελκυστικό μπάσκετ και να είναι ανταγωνιστική.Οσον αφορά το επίπεδο του πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων ετών αφού πέρα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πολύ δυνατές ομάδες παρουσιάζουν φέτος Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ".

Έτος ίδρυσης: 1993

Πρόεδρος: Βαγγέλης Φρύδας

Τίτλοι: -

Έδρα: Δ.Κ. Τρικάλων (2.500 θέσεων)

Να... τριτώσει το καλό

Το ρόστερ των Τρικάλων:

Να... τριτώσει το καλό
TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ