ΤΡΙΚΑΛΑ

"Κίνητρο για περισσότερη ενέργεια ο Ολυμπιακός"

"Κίνητρο για περισσότερη ενέργεια ο Ολυμπιακός"
EUROKINISSI

Στο ΣΕΦ δοκιμάζονται τα Τρίκαλα (22/10, 17:30, Live Blog από το Sport24.gr) κι ο Φίλιππος Καλογιαννίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός αποτελεί κίνητρο για να βγάλουν περισσότερη ενέργεια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Λαυρίου με 91-79, τα Τρίκαλα δοκιμάζονται στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ (22/10, 17:30, Cosmote Sport 4, Live Blog από το Sport24.gr) για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι κίνητρο για να βγάλει περισσότερη ενέργεια η ομάδα του.

" Καλησπέρα φίλοι μου,

Τεράστια νίκη για την ομάδα μας το προηγούμενο Σάββατο. Εν μέσω πολλών απροόπτων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αντέξαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Η νίκη μας δίνει ψυχολογία και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια αλλά και πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Παρ'όλα αυτά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα και προσπαθούμε κάθε βδομάδα να γινόμαστε καλύτεροι.

Να καλωσορίσουμε στην ομάδα τον Σόφο ( Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ). Σίγουρα ακόμη μία δυνατή προσθήκη για την ομάδα μας μέσα στη ρακέτα. Μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να τον εντάξουμε όλο και παραπάνω στην ομάδα.

Όσον αφορά τον ερχόμενο αγώνα, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς απέναντι σε κορυφαίου επιπέδου αθλητές που σου δίνει κίνητρο να βγάλεις περισσότερη ενέργεια. Αυτό σε συνδυασμό με την προσέγγιση που κάναμε όλη την εβδομάδα για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού θα είναι το όπλο μας στο παιχνίδι της Κυριακής στο οποίο θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των παικτών της ομάδας τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν στον αγώνα με το Λαύριο και είμαι πολύ χαρούμενος που τους το ανταποδώσαμε με τη νίκη μας.

Φίλιππος", έγραψε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο γκαρντ των Τρικάλων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ