ΤΡΙΚΑΛΑ

Καραθανάσης, Καλογιαννίδης και Τσιλούλης στα Τρίκαλα

Καραθανάσης, Καλογιαννίδης και Τσιλούλης στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την απόκτηση των Γιάννη Καραναθάση, Φίλιππου Καλογιαννίδη και Θοδωρή Τσιλούλη, ενισχύοντας σημαντικά τον ελληνικό κορμό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με τα χρώματα των Τρικάλων θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Γιάννης Καραθανάσης, Φίλιππος Καλογιαννίδης και Θοδωρής Τσιλούλης. Ο πρώτος αποχώρησε από τον Άρη, ενώ ο δεύτερος την τελευταία τριετία ήταν παίκτης του Ερμή Λαγκαδά. Όσο για τον τρίτο, επιστρέφει στα Τρίκαλα, τη φανέλα των οποίων για μία διετία (σε Α2 και Α1).

Η σχετική ανακοίνωση:

" H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση των Γιάννη Καραθανάση, Φίλιππου Καλογιαννίδη και Θεόδωρου Τσιλούλη.

Καραθανάσης, Καλογιαννίδης και Τσιλούλης στα Τρίκαλα

Ο Γιάννης Καραθανάσης είναι 24 ετών (ύψος 2.03 ) και αγωνίζεται στην θέση του φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία "Αστέρια" και το 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό ενώ την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Μαντουλίδη. Το καλοκαίρι του 2010 συμφώνησε με τον Πανελλήνιο στον οποίο έπαιξε για μία χρονιά. Τη σεζόν 2011-12 πήγε στην Καβάλα, όπου έμεινε για τρία χρόνια ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη με τα χρώματα του οποίου έπαιξε σε 15 παιχνίδια της Α1. Ο Καραθανάσης έδωσε το "παρών"σε όλες τις "μικρές" Εθνικές Ομάδες και το 2010 κατέκτησε με την Εθνική Εφήβων το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας.

Καραθανάσης, Καλογιαννίδης και Τσιλούλης στα Τρίκαλα

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης είναι 21 ετών (ύψος 1.92) και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό του Ταλίν το 2013. Μετά από μία πετυχημένη πορεία στα τμήματα υποδομών του Αμαρουσίου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές στο ΤΕΦΑΑ και τα τρία τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του Ερμή Λαγκαδά. Το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και μάλιστα αγωνίστηκε εναντίον των Τρικάλων BC στο πρόσφατο φιλικό που έγινε στο Μέτσοβο.

Καραθανάσης, Καλογιαννίδης και Τσιλούλης στα Τρίκαλα

Ο Θεόδωρος Τσιλούλης είναι 22 ετών (ύψος 1.92) και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ήταν μέλος της ομάδας μας που κέρδισε την άνοδο από την Α2 στην Α1 πριν από τρία χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια Λάρισας, αγωνίστηκε στην συνέχεια στον Φοίνικα Λάρισας για μεταγραφεί στο Περιστέρι που αγωνιζόταν στην Α1. Μετά τα Τρίκαλα έπαιξε για δύο χρόνια με τα χρώματα της ΑΕΛ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ είναι 3ος ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων που έγιναν το 2010 στην Σιγκαπούρη".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ