Φρύδας: "Να ενημερώνεται αρμοδίως ο Αλευρογιάννης"

Φρύδας: "Να ενημερώνεται αρμοδίως ο Αλευρογιάννης"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Φρύδας δεν άφησε ασχολίαστα όσα δήλωσε ο Σταύρος Αλευρογιάννης, καθώς απάντησε στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο Βαγγέλης Φρύδας πέρασε στην αντεπίθεση και τοποθετήθηκε για όσα δήλωσε ο Σταύρος Αλευρογιάννης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (28/2) τονίζοντας πως τα Τρίκαλα έχουν ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

Ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Πανιώνιος με τα λεγόμενά του "φωτογράφισε" τα Τρίκαλα και ο πρόεδρος των Τρικάλων απάντησε στους ισχυρισμούς του καλώντας τον μεταξύ άλλων "να ενημερώνεται καλύτερα αρμοδίως και όχι μέσω δημοσιευμάτων".

Επίσης, ο Βαγγέλης Φρύδας τόνισε πως η ομάδα του έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες σχετικά με τις μεταγραφές παικτών, αλλά και πως δεν έχει έχει οφειλές προς τους διαιτητές και τους κριτές των εντός έδρας αναμετρήσεών της, όπως ορίζει ο κανονισμός για την φετινή σεζόν. Τέλος, αναφερόμενος στον Σταύρο Αλευρογιάννη τόνισε πως "φρόνιμο επίσης θα ήταν την επόμενη φορά που θέλει να τοποθετηθεί για να δημιουργήσει κλίμα, άλλοθι ή οτιδήποτε άλλο να μην ψεύδεται όσον αφορά στα λεγόμενα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ".

Η δήλωση του Βαγγέλη Φρύδα:

"Καταλαβαίνω την αγωνία, το άγχος, και την απειρία του κου Αλευρογιάννη. Καλύτερα να φροντίζει όμως τα του οίκου του,  παρά να ασχολείται με τα Τρίκαλα. Και καλό θα ήταν επίσης, πριν τοποθετηθεί δημοσίως και προχωρήσει σε αφορισμούς, να ενημερώνεται καλύτερα αρμοδίως και όχι μέσω δημοσιευμάτων.

Φρόνιμο επίσης θα ήταν την επόμενη φορά που θέλει να τοποθετηθεί για να δημιουργήσει κλίμα, άλλοθι ή οτιδήποτε άλλο να μην ψεύδεται όσον αφορά στα λεγόμενα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ στην διάρκεια των συνεδριάσεων. Αδιάψευστος μάρτυς τα πρακτικά όπου καταγράφονται ως γνωστόν όλες οι τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Επί της ουσίας τώρα:

Το αν κάνουμε ή όχι μεταγραφές είναι θέμα που αφορά σε μας και μόνο. Επειδή όπως ο ίδιος αναφέρει τον νοιάζει αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες, να τον καθησυχάσουμε ότι όντως έχουν τηρηθεί. Ως γνωστόν,  η τυπική διαδικασία έκδοσης δελτίων αθλητών γίνεται μόνο με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων από τις ΚΑΕ, και τα οποία προφανέστατα διαθέτουμε.

Όσον αφορά στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους συντελεστές των αγώνων είναι μηδενικές.

Καλή συνέχεια στον δύσκολο αγώνα του, και στον δύσκολο αγώνα του ιστορικού σωματείου του Πανιωνίου. Τον περιμένουμε με χαρά να τον φιλοξενήσουμε στα Τρίκαλα στον μεταξύ μας αγώνα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 απολαυστικές χαμένες ευκαιρίες προ κενής εστίας

Μια ποδοσφαιρική ανθολογία των φάσεων που απλά δεν χάνονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24