ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Η άμυνα θα φέρει τη νίκη"

Φλεβαράκης: "Η άμυνα θα φέρει τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε εν όψει της αναμέτρησης των Τρικάλων με την Καβάλα (17/10, 17:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League, σχολιάζοντας τα "κλειδιά" του αγώνα.

Τα Τρίκαλα πήραν ένα μείζονος σημασίας "διπλό" στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, απέναντι στον Κόροιβο, και πλέον ετοιμάζονται να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Αυτή τη φορά, στον δρόμο τους θα βρουν την Καβάλα, που το μεσημέρι της Πέμπτης (15/10) ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Γιαννακίδη . Όπως συνέβη πριν πέντε ημέρες, έτσι κι αυτό το Σάββατο (17/10, 17:00), η νίκη είναι απαραίτητη προκειμένου οι "κυανέρυθροι" να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τους νεοφώτιστους, ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τον αγώνα που ακολουθεί λέγοντας πως " εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν και η ομάδα αλλά και σαν συνεργασία μαζί. Αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας είναι το πρώτο παιχνίδι εντός και το πρώτο που περιμένουν οι παίκτες μπροστά στον κόσμο καθώς το φιλικό με την Λευκάδα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Διανύσαμε μία εβδομάδα με αρκετή συγκέντρωση, αφήσαμε πίσω το παιχνίδι και τη νίκη στην Αμαλιάδα. Ο αντίπαλος διαθέτει μία επικίνδυνη ομάδα, πέτυχε μία σημαντική νίκη εντός, πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, οι αντίπαλοι διαθέτουν μία ομάδα με αθλητικά προσόντα, έμπειρους, αλλά και αρκετά επικίνδυνους παίκτες", αναφερθεί σε όσα πρέπει να προσέξουν τα Τρίκαλα το Σάββατο:

" Καλή άμυνα είναι το κλειδί, κάτι που κάναμε στην Αμαλιάδα σε ένα παιχνίδι που το κρατήσαμε στην άμυνα στους 64 πόντους με δικά μας λάθη. Θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να τους κρατήσουμε μακριά από το καλάθι μας, τότε θα έχουμε τύχη".

Αναφερόμενος στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων, είπε: " Να έρθει ο κόσμος, να δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, τους θέλουμε και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Να έχουν όλοι επίγνωση ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εκ προοιμίου εύκολο", ενώ συνέχισε σχολιάζοντας την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Κόροιβο:

" Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση, αν υπάρχει ένα άγχος είναι η πρώτη επαφή με τον κόσμο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι μία νίκη εκτός δεν λέει τίποτα, η Ελευσίνα πανηγύρισε μία νίκη νωρίς μέσα στα Τρίκαλα και έπεσε. Στο τέλος μαζεύουμε τις νίκες. Το επόμενο παιχνίδι βλέπουμε κάθε φορά".

Τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν στα Τρίκαλα, απάντησε: " Υπάρχουν κάποια πράγματα στο μυαλό μας, υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ομάδα και ρίχνουν νερό στο κρασί τους οικονομικά οπότε βλέπουμε κάποιες περιπτώσεις. Μετά το παιχνίδι με την Καβάλα θα μπορούμε να πούμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ