ΤΡΙΚΑΛΑ

Φεύγει για Νίμπουρκ ο Βίλιαμσον

Φεύγει για Νίμπουρκ ο Βίλιαμσον
INTIME SPORTS

Ο Χοερντούρ Βίλιαμσον αποχαιρετάει τα Τρίκαλα για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Τσεχίας Νίμπουρκ που αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα της VTB. Σε αναζήτηση κοινοτικού γκαρντ ο Κώστας Φλεβαράκης.

Η παρουσία του Χοερντούρ Βίλιαμσον με την φανέλα των Τρικάλων κόντρα στην Καβάλα ήταν η τελευταία στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ καθώς μετακομίζει στην Νίμπουρκ.

Η πρωταθλήτρια Τσεχίας πλήρωσε ένα "γενναίο" buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του 26χρονου διεθνή Ισλανδού γκαρντ που μετακομίζει εκτός από το πρωτάθλημα της Τσεχίας και σε αυτό της VTB. Το φλερτ είχε υπάρξει τα τελευταία 24ωρα και δεν άργησε να μετουσιωθεί σε "γάμο" αφού η διοίκηση της Νίμπουρκ κατέβαλε το απαιτούμενο ποσό στην θεσσαλική ομάδα. Ο Βίλιαμσον ωστόσο αγωνίστηκε ανεπηρέαστος στο σημερινό παιχνίδι των Τρικάλων εντός έδρας με την Καβάλα συμβάλλοντας στην κατάκτηση της νίκης στα 28'18" που αγωνίστηκε, με 3 πόντους και 5 ασίστ.

Ήδη ο Κώστας Φλεβαράκης βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου κοινοτικού γκαρντ έχοντας ήδη στα χέρια του ονόματα παικτών που του έχουνε προταθεί και καλείται να αποφασίσει εν όψει της συνέχειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ