ΤΡΙΚΑΛΑ

Ενίσχυση με Καλλέ

Ενίσχυση με Καλλέ

Ενισχυμένα θα παρουσιαστούν στη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τα Τρίκαλα, καθώς ο Νίκος Καλλές προστέθηκε στο ρόστερ

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε σήμερα (22/10) η απόκτηση του Νίκου Καλλέ από τα Τρίκαλα. Ο 25χρονος σέντερ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Θεσσαλούς, όμως πλέον υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Τρικάλων αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της νέας του ομάδας στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών αναφέρει:

" Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καλλέ. Ο Νίκος Καλλές γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1987 στη Λάρισα, έχει ύψος 2,11μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ο Νίκος Καλλές ξεκίνησε το μπάσκετ από τη Λάρισα και στη συνέχεια ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής και της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Ηρακλή και τη σεζόν 2009-10 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ όπου έμεινε μέχρι και την σεζόν 2013-14. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανελευσινιακού στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο Νίκος Καλλές συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης (22/10) και θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/10)με την ΑΕΚ".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ