ΤΡΙΚΑΛΑ

Δότες μυελού των οστών οι παίκτες των Τρικάλων

Δότες μυελού των οστών οι παίκτες των Τρικάλων

Αντιπροσωπεία των Τρικάλων, με επικεφαλής τον προπονητή, Κώστα Παπάζογλου και τον team manager, Χρήστο Τσέκο βρέθηκε στο χώρο δειγματοληψίας και εγγραφής εθελοντών δοτών της πόλης.

Την στήριξη της στην εθελοντική προσφορά μυελού των οστών εξέφρασε έμπρακτα την Κυριακή (26/4) η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων, δια του υπευθύνου του γραφείου εθελοντισμού κ. Μιχάλη Λάππα και της Μονάδας Πρόληψης μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν.Ν. Τρικάλων με υπεύθυνη την κ. Βέρα Μπαλαμίτσα ομάδα παικτών των Τρικάλων, με επικεφαλής τον προπονητή Κώστα Παπάζογλου και τον team manager Χρήστο Τσέκο βρέθηκε στον χώρο δειγματοληψίας και εγγραφής εθελοντών δοτών στην πόλη των Τρικάλων.

Η όλη εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής «Ρέα», τον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Εκεί ενημερώθηκαν από τον κ. Στέλιο Γραφάκο, διευθυντή μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία» για την όλη διαδικασία και εν συνεχεία έδωσαν δείγμα με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ