ΤΡΙΚΑΛΑ

Διπλό "χτύπημα" από τα Τρίκαλα

Διπλό "χτύπημα" από τα Τρίκαλα
EUROKINISSI

Μετά την ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας, τα Τρίκαλα BC Aries ενισχύθηκαν σημαντικά αφού απέκτησαν τους Ρόναλντ Ρος και Μάρκο Τέγιτς.

Η ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας στο Κύπελλο Ελλάδας έφερε διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τα Τρίκαλα BC Aries, τα οποία προσέθεσαν ποιότητα σε περιφέρεια και ρακέτα. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση των Ρόναλντ Ρος και Μάρκο Τέγιτς, οι οποίοι θα δώσουν έξτρα ποιότητα στην ομάδα του Κώστα Μέξα, σε ένα χρονικό σημείο που η ενίσχυση ήταν επιτακτική.

Το ρόστερ απαριθμούσε άλλωστε μόνο τέσσερις ξένους παίκτες, με τους δύο νεοαποκτηθέντες να ολοκληρώνουν το παζλ με ιδανικό τρόπο και να επιτρέπουν στον προπονητή της θεσσαλικής ομάδας να δουλέψει με μεγαλύτερη άνεση το επόμενο δεκαήμερο, με φόντο την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League με αντίπαλο την ΑΕΚ (7/10). Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες τα Τρίκαλα BC Aries θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια τον Άρη (29/9) και την Καρδίτσα (3/10).

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρόναλντ Ρος, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών:

" H KAE Tρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου Αμερικάνου point guard Ronald Ross (1983, 1.88). Ο Ross από το 2005 που αποφοίτησε από το Texas Tech έχει αγωνιστεί σε ομάδες στην Ιταλία, το Ισραήλ, την Γερμανία, την Κροατία, την Γαλλία, την Ρουμανία ενώ είχε αγωνιστεί και στον Απόλλων Πατρών την περίοδο 2013-14. Πέρυσι ο Ross αναδείχτηκε Πρωταθλητής Κύπρου με τον Κεραυνό Στροβόλου αγωνιζόμενος σε 27 παιχνίδια και έχοντας μ.ο. 12 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2.1 κλεψίματα".

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μάρκο Τέγιτς:

" Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου Power Forward (2.09) Marko Tejic.

Ο Marko Tejic είναι γέννημα θρέμμα του Ερυθρού Αστέρα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013 σε ηλικία 18 ετών και έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Βελιγραδίου σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα έως το 2017 που ανήκε σε αυτήν (ενδιάμεσα είχε και κάποιες περιόδους δανεισμού σε FMP Beograd και Mega Basket). Φέτος ξεκίνησε την σεζόν στην Sutjeska (Μαυροβούνιο) και έρχεται στην Ελλάδα μιας και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ