ΤΡΙΚΑΛΑ

Δανεικός στα Τρίκαλα ο Ατιτς

Δανεικός στα Τρίκαλα ο Ατιτς

Τα Τρίκαλα απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού τον Εντιν Ατιτς από την ΑΕΚ και ψάχνουν παράλληλα και έναν Αμερικανό σμολ φόργουορντ.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση στη 12άδα, η ΑΕΚ αποφάσισε ότι ο Εντιν Ατιτς θα πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός. Όπερ και εγένετο λοιπόν, αφού ο νεαρός Βόσνιος φόργουορντ θα συνεχίσει τη σεζόν στα Τρίκαλα, τα οποία ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του. Ο Ατιτς δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη Stoiximan.gr Basket League, αλλά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα Τρίκαλα δεν πρόκειται να σταματήσουν πάντως εκεί τις αλλαγές. Παράλληλα ψάχνουν και έναν Αμερικανό σμολ φόργουορντ από την ελεύθερη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι δύο εκ των έξι ξένων που έχουν στο ρόστερ τους, θα αποχωρήσουν λίαν συντόμως...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Tρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Βόσνιου καλαθοσφαιριστή Edin Atic με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο Edin Atic γεννήθηκε στις 19/01/1997, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπαρς στην πατρίδα του και στην συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Αγωνίστηκε πέρυσι στους κιτρινόμαυρους για το πρώτο μισό της περιόδου και στην συνέχεια επέστρεψε ως δανεικός στην Σπαρς με την οποία και έκλεισε την χρονιά.

Ό Atic είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U 18 που διεξήχθη πέρυσι το καλοκαίρι στον Βόλο οδήγησε την Βοσνία στην 4 θέση και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ