ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ζούρος: "Φέτος ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος"

BASKET LEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Περιστερίου συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά τη Δευτέρα (19/8) και ξεκίνησαν τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου. Τι δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στο Περιστέρι, το οποίο φέτος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με τον Ηλία Ζούρο στη θέση του πρώτου προπονητή, η ομάδα των δυτικών προαστίων συγκεντρώθηκε στο "Ανδρέας Παπανδρέου" για να αρχίσουν οι προπονήσεις, με τον Στίβεν Γκρέι να δίνει το "παρών" παρότι έφτασε στην Ελλάδα μόλις πριν από μερικές ώρες.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες μας να έχουν υγεία, καθώς είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά φέτος όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι, καθώς θα κληθούμε να παίξουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν".

Παράλληλα, ο προπονητής του Περιστερίου αναφέρθηκε στους φιλάθλους της ομάδας του, λέγοντας πως "θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ’ αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του θα μας δώσει την δύναμη και την ώθηση για να τα καταφέρουμε".

Από την πλευρά του ο τζένεραλ μάνατζερ του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, δήλωσε: "Ξεκινάμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Έχουμε κάνει τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας που ήθελε ο κόουτς Ζούρος, προκειμένου να εμφανιστούμε δυνατοί και τη νέα σεζόν, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις διπλές υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν υγεία που είναι και το πρωταρχικό και να πραγματοποιήσουμε μια παρόμοια χρονιά με την περσινή. Ώστε να καθιερωθούμε στα υψηλότερα στρώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να έχουμε μια καλή παρουσία στην Ευρώπη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ