ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Βραβεύει τους παίκτες των 80s το Περιστέρι

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΠΑΓΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΠΑΓΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον αγώνα με τον Αμύντα (27/1, 17:00) το Περιστέρι θα τιμήσει τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου τη δεκαετία του '80 και στις αρχές των 90s.

Μαζί με τις "δόξες" της δεκαετίας του '80 θα προσπαθήσει το Περιστέρι να σπάσει το ρεκόρ για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Α2. Στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνει ο σύλλογος των δυτικών προαστίων για να τιμήσει την ιστορία του, στον μεθαυριανό αγώνα με τον Αμύντα (27/1, 17:00) θα παραβρεθούν στο κλειστό του Περιστερίου παίκτες που φόρεσαν τα "κυανοκίτρινα" τη δεκαετία του '80 και στις αρχές των 90s, οι οποίοι θα βραβευτούν για την προσφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου διανύει πλέον το 47ο έτος της λαμπρής ιστορίας, έχοντας κερδίσει πανάξια μια θέση στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ.

Την φετινή σεζόν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα της Α2, όπου αήττητος (14/14) οδηγεί την κούρσα της ανόδου, με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψει εκεί, που όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι τον έχουν συνηθίσει.

Ωστόσο, δεν ξεχνά το παρελθόν του, καθώς χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε το παρόν, αλλά και το – πολλά υποσχόμενα – μέλλον.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έχει ξεκινήσει μια σειρά από ενέργειες με τις οποίες θαΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑτου. Η αρχή έγινε στην εντός έδρας αγώνα με τον Παπάγου,όπου είχαν την τιμητική τουςοιπαίκτες, που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας, από το 1971 και για την επόμενη δεκαετία.

Πλέον σειρά παίρνουν οι αθλητές που αγωνίστηκαν με τα κυανοκίτρινα την δεκαετία του ’80 μέχρι τις αρχές του ’90, οι οποίοι θα βραβευτούν για την προσφορά τους στο σύλλογο και τιςΧΡΥΣΕΣ σελίδες,που έγραψαν στο βιβλίο της ιστορίας του Συλλόγου μας καθιερώνοντας τον στη μεγάλη κατηγορία.

Η τελετή της βράβευσης θα λάβει χώρα στηνεπικείμενη αναμέτρηση (27/1, 17.00) με τον Αμύντα,στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 15η αγωνιστική, όπου η ομάδας μας θα επιδιώξει τη νίκη, ώστε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος όλων των εποχών στην Α2, κάνοντας το 15-0 με το φινάλε του πρώτου γύρου!

Κανείς μας δεν μπορεί να λείψει από αυτή την ιδιαίτερη μέρα, γι αυτό τον λόγο το κλειστό της Πόλης μας θα πρέπει να γεμίσει για μια ακόμη φορά για να χειροκροτήσει το παρόν και να τιμήσει το ένδοξο παρελθόν!".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ