ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ανακοίνωσε Σιγκούνα το Περιστέρι

Ανακοίνωσε Σιγκούνα το Περιστέρι

Την τέταρτη φετινή μεταγραφική κίνησή του έκανε το Περιστέρι, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου φόργουορντ Αλέξανδρου Σιγκούνα.

Νέο μεταγραφικό χτύπημα από το Περιστέρι! Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Σιγκούνα, προσθέτοντας τον 29χρονο φόργουορντ στο αξιόλογο ρόστερ που έχει δημιουργήσει μετά την άνοδό του στην Α2. Το προηγούμενο δεκαήμερο το Περιστέρι ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων τριών παικτών, του Θάνου Κωνσταντακόπουλου, του Τάσου Δημητριάδη και του Γιώργου Αγγέλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με το Περιστέρι, ο Αλέξανδρος Σιγκούνας είπε: " Η μόνη σκέψη που είχα από την αρχή του καλοκαιριού, όσον αφορά το μέλλον μου, ήταν να συνεργαστώ με μία ομάδα που θα έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει, θα έχει οργάνωση και υψηλούς στόχους που θα συμβάδιζαν με τους δικούς μου. Από την πρώτη στιγμή που ο κύριος Κότσης, ο κύριος Πανταζόπουλος και ο κόουτς Καραγιάννης με πλησίασαν το έκαναν με πολύ σωστό τρόπο και κατάλαβα ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα.

Με τον καιρό η προοπτική να αγωνιστώ για το Περιστέρι ωρίμασε μέσα μου, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας με έκαναν να αισθανθώ όμορφα, αναλύοντας μου το πλάνο τους και τον ρόλο μου σε αυτό με ξεκάθαρο και ειλικρινή τρόπο, δείχνοντας μου πόσο πολύ με ήθελαν. Έτσι, αν κι άργησα λίγο, αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ομάδα που μου απέδειξε ότι πληρούσε της προϋποθέσεις, που είχα θέσει αρχικά στο μυαλό μου.

Είμαι ένας άνθρωπος που όταν παίρνω μια απόφαση την στηρίζω έμπρακτα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει ο ΓΣΠ τους στόχους του και να επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται, όχι μόνο βάση της ιστορίας του και του κόσμου του, αλλά της άρτιας οργάνωσης του και της υγείας που αποπνέει τα τελευταία χρόνια, αλλά και την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, για την προώθηση και την ανάδειξη αθλητών από στα «σπλάχνα» της ομάδας.

Τέτοιες, συνεργασίες, ειλικρινά με κάνουν να αισθάνομαι πολύ όμορφα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου για την επιμονή, την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Θα δώσω τα πάντα για να καταφέρει η νέα μου ομάδα γιατί πιστεύω ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το σωστό Περιστέρι να βρίσκεται πετάξει και πάλι ψηλά, με σωστή οργάνωση κι ένα γεμάτο γήπεδο από τον κόσμο του που θα καμαρώνει για την ομάδα του".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σιγκούνα (29χρ., 2,02μ.).

Ο εξαιρετικά ικανός και αθλητικός φόργουορντ αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά φετινή μεταγραφή της ομάδας μας κι έρχεται για να προσδώσει ποιότητα κι εμπειρία στο σύνολο που «χτίζει» η διοίκηση σε συνεργασία με το Νίκο Καραγιάννη.

Ο Σιγκούνας την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Α1 με την φανέλα της Κύμης έχοντας, την προηγούμενη χρονιά (2016), πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Α2 με την ομάδα της Εύβοιας.

Στη μεγάλη κατηγορία είχε πολύ καλή παρουσία σκοράροντας 4,5 πόντους κατά μέσο όρο και μαζεύοντας 3,8 ριμπάουντ και συνέβαλε σημαντικά στο να διατηρηθεί η Κύμη του στην κατηγορία των μεγάλων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο για να ακολουθήσει, Ολύμπια Λάρισας, η Καβάλα, ο Ηρακλής, ο Πανελευσινιακός, το Παγκράτι, ο ΚΑΟΔ, ο Αρκαδικός, ο Ερμή Λαγκαδάς, η σουηδική Λουλέα, ο Απόλλωνας Πάτρας και τέλος η Κύμη".

Παρακολουθήστε τα highlights του Σιγκούνα από τη σεζόν που πέρασε:

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ