ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Στο Περιστέρι ο Μιλόσεβιτς

ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΓΣΛ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΓΣΛ EUROKINISSI SPORTS

Το Περιστέρι έδωσε τα χέρια με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, κλείνοντας σιγά - σιγά τα κενά στο ρόστερ του.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε το Περιστέρι, το οποίο ήρθε σε συμφωνία με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε φέτος στον Χολαργό, έχοντας 15.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά αγώνα, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να γλιτώσει το... πατατράκ στον β΄γύρο του πρωταθλήματος. Πριν από τους "μπλε", είχε φορέσει τη φανέλα της Κύμης για μία διετία, πανηγυρίζοντας ισάριθμες ανόδους από τη Β' Εθνική μέχρι τη Stoiximan.gr Basket League.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη δεν θα μείνει εκεί βέβαια, αφού ο επόμενος στόχος της είναι ο Αλέξανδρος Σιγκούνας. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Κύμη την περσινή αγωνιστική περίοδο, με τον αθλητικό φόργουορντ να έχει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του Βασίλη Μπρατσιάκου στην Κύμη, στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Με 4.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ ήταν ένας από τους λόγους που η Κύμη κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ