ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Στο Περιστέρι ο Αγγέλου

Στο Περιστέρι ο Αγγέλου

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αγγέλου, που μέχρι φέτος αγωνιζόταν στο αμερικανικό κολέγιο Σεντ Φράνσις.

Παίκτης του Περιστερίου είναι από σήμερα ο Γιώργος Αγγέλου. Ο 23χρονος Χαλκιδαίος γκαρντ (1,85μ.) υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από το σύλλογο των δυτικών προαστίων, ο οποίος θα αποτελέσει την 6η ομάδα της καριέρας του μετά την ΑΓΕΧ, τον Πανιώνιο Λέρου, τον ΓΣ Χαλκίδας, τον Φιλαθλητικό και το κολέγιο Σεντ Φράνσις, όπου βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Την προηγούμενη χρονιά, την καλύτερή του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ο Αγγέλου είχε 8 πόντους, 2,5 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. " Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πλέον είμαι μέλος ενός ιστορικού συλλόγου, όπως είναι ο ΓΣ Περιστερίου. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ, από την πλευρά μου, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Φίλιππο Κότση, τον τζένεραλ μάνατζερ Γιώργο Πανταζόπουλο και τον προπονητή Νίκο Καραγιάννη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και τον ειλικρινή, όσο κι ανθρώπινο τρόπο με τον οποίο με προσέγγισαν, γεγονός που συνετέλεσε σε σημαντικό βαθμό στην τελική μου απόφαση" δήλωσε στο gsperisteri.gr ο Αγγέλου.

"Από τη μεριά μου θα δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ σε ότι μου ζητηθεί και σε όποιον αγωνιστικό ρόλο κληθώ να παίξω μέσα στην χρονιά.Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους, τον προπονητή και τους συμπαίκτες στο Κολέγιο μου, το Σεντ Φράνσις, που με βοήθησαν και να προσαρμοστώ, αλλά και να γίνω καλύτερος τόσο σαν άνθρωπος, όσο και σαν παίκτης, αυτά τα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου εκεί, κι έτσι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, να είμαι να είμαι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο.Τέλος, θέλω να αναφερθώ στον θείο μου Σωτήρη Αγγέλου, ο οποίος αποτέλεσε την «γέφυρα» για να βρεθώ στο Σεντ Φράνσις, κολέγιο που έχει φοιτήσει κι ο ίδιος και να τονίσω ότι χωρίς αυτόν και η ακαδημαϊκή μου εξέλιξη, αλλά και η μπασκετική, σίγουρα δεν θα ήταν η ίδια και τίποτα δεν θα ήταν εφικτό".

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του από τη σεζόν 2016-17:

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ